BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76
HABER /  GÜNCEL

Efsane savcı Öz yeni dava peşinde mi?

Ergenekon soruşturmasında ismi parlayan savcı Zekeriya Öz spor salonunda düşme tehlikesi atlattı.

Abone ol

Adliyede açılan spor salonunun ilk misafiri, Ergenekon soruşturmasıyla gündeme gelen Başsavcı Vekili Zekeriya Öz oldu. Açılışın ardından Öz, eliptik bisiklete binmeye çalıştı. Bisiklet üzerinde yürümeye çalışan Öz, düşme tehlikesi atlattı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'de kendisine takılarak "Savcı Öz güçlenerek yeni davalara mı hazırlanıyor?" yorumunda bulundu. 

İstanbul Adalet Sarayı’nda spor salonu açıldı. Şişli Belediyesi’nin desteğiyle açılan salona, savcı ve hakimler ile adliye çalışanlarının spor yapabilmesi için bir çok spor aleti kondu. Salon bugün törenle hizmete açıldı. Kurdeleyi Başsavcı Turan Çolakkadı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve eski Ergenekon soruşturması savcısı Başsavcı Vekili Zekeriya Öz birlikte kesti.

Kurdele kesiminin ardından eğitmenler, Sarıgül ve Çolakkadı’ya spor aletlerini tanıttı. Bu sırada Zekeriya Öz, arka tarafta kendi başına spor aletlerini denemeye çalıştı. Eliptik bisikletine binmeye çalışan Öz, kameraların ilgi odağı oldu. Öz bisiklette yürümeye çalıştığı sırada düşme tehlikesi de atlattı.

Başsavcı Çolakkadı da gazetecilerin isteği üzerine spor aletinin üzerine çıkarak görüntü verdi. Sohbet sırasında Mustafa Sarıgül, Zekeriya Öz’ün spor aletine binmesi ile ilgili espri yaparak, “Acaba Zekeriya Bey kaslarını güçlendirerek ne yapıyor? Acaba ilerde yoğun davalara mı hazırlanıyor?” dedi. Sarıgül’ün bu ifadeleri gülüşmelere neden oldu.

zekeriya-oz-spor.20130417153504.jpg