BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35

Efsane filmler geri dönüyor

Efsane filmler geri dönüyor

Dünyanın en çok izlenen filmleri gişeleri tekrar sallamak için dönüyorlar.

Efsane filmler geri dönüyor

Avatar Hasılat rekortmeni olan bir filmin devamının çekilmeyeceği düşünülemezdi zaten. James Cameron tarihe geçen filmini bir seri haline getirdi. 2017 yılında hikaye kaldığı yerden devam ederken başrolde aynı isimleri göreceğimiz film yine üç boyutlu olacak.

Efsane filmler geri dönüyor

Karayip Korsanları ''Ölü adamlar masal anlatamaz'' serinin beşinci filminin adı bu. Beşinci filmin senaryosu öncekilerden bağımsız olacak olan film 2017 yazında izleyicisiyle buluşacak. Başrolde filmin adeta vazgeçilmezi olan Johnny Depp oynuyor. Eşsiz karakter Sparrow yine ne çoraplar örecek başına merakla bekleniyor.

Efsane filmler geri dönüyor

''My Name Is Bond'' 1962'den beri devam eden Bond serisi 24 kez beyaz perdede. Daniel Craig bu rolle iyice kaynaştı. Ünlü oyuncunun dördüncü kez Bond'u canlandıracağı filmde artık bir efsane olan Monica Belluci'de rol alıyor. Filmde Bond, Spectre isimli tehlikeli örgüte karşı mücadele edecek. Filmle buluşmaya az kaldı. Macera kasımda beyaz perdede kaldığı yerden devam ediyor.

Efsane filmler geri dönüyor

Daha Hızlı, Daha Öfkeli... Türk seyircinin çok sevdiği Hızlı Ve Öfkeli hızını artırarak devam ediyor yoluna. Başrol oyuncusu Paul Walker'ın trafik kazası sonucu ölmesi son filmin vizyona girişini uzatsa da seyircinin yoğun ilgisi seriye devam etmede yapımcıları ikna etmişti. Sekizinci kez çekilecek olan film 2017'de meraklısıyla buluşacak.