BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12
HABER /  MAGAZİN

Edvina Sponza kimdir kaç yaşında telefonda seks ortalığı yıktı!

Edvina Sponza kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, ilk eşi Murat Özyeğin ile neden boşandı ve Edvina Sponza'nın İbrahim Kutluay ile olan yasak aşkı nasıl ortaya çıktı soruları Demet Şener'in 500 bin liralık tazminat davasının ardından merak konusu oldu. Deöet Şener ve İbrahim Kutluay evliliğini bitiren Edvina Sponza'nın İbrahim telefonda seksi sever sözü ortalığı karıştırdı.

Abone ol

Edvina Sponza kimdir, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. Mutlu evlilikleri ile örnek gösterilen İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in arasına girdiği iddia edilen Edvina Sponza 1974 doğumlu ve İngiliz bir ailenin kızı. Edvina Sponza ilk evliliğini Murat Özyeğin ile yaptı ve bu evlilkten 3 çocukları oldu. Edvina Sponza'nın adını son günlerde sık sık duymaya başladık. Demet Şener'in, kocası İbrahim Kutluay ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla Edvina Sponza'ya açtığı 500 bin TL'lik tazminat davasında yer yerinden oynadı.

Demet Şener'in tanıkları örnek evliliğin nasıl bittiğini anlattığında mahkeme salonu buz kesti.

ZARFIN İÇİNDE SÜTYEN: Tanık olarak dinlenen Demet Şener'in spor hocası, Edvina Sponza'nın Şener'in evine bir zarf içerisinde siyah bir külot ve sütyen gönderdiğini belirterek, "Çıkan nottta 'Yalancı eşin bunu bana Ankara'daki bir otelde verdi. Yalancı kocana veririsin bunu, alsın başkasına versin' yazıyordu" dedi.

İbrahim telefonda seks yapmayı sever"

 Spor hocası, Demet ile ağabeyinin telefonuna Edvina Sponza'nın çıplak fotoğraflarını gönderdiğini belirterek, mesajda da "İbrahim telefonda seks yapmayı sever" yazdığını gördüğünü söyledi.

Demet Şener'in ağabeyi Enis Şener ise, "Edvina bana İbrahim ile evlenip çocuk yapacaklarını, doğan çocuğa da Kiraz adını vereceklerini mesajla yazdı. İbrahim'in hediyesi bir tablo, 2 yüzük ve el yazısıyla yazdığı itiraf mektubunu bana verdi" dedi.

EDVİNA SPONZA KİMDİR ÇOCUKLARI VAR MI:  Edvina Sponza ünlü işadamı Murat Özyeğin ile evliydi. Sosyetinin ünlü çifti 2012 yılında evliliklerinde kriz yaşamışlardı. Sorunları aşamayan çift 11 yıllık evliliklerini aynı sene noktalamışlardı. 

DEDİKODU ÇIKMIŞTI SEBEP ALDATMA DİYE : O dönem Demet Şener ile evli olan İbrahim Kutluay'ın haftanın 4-5 günü eve gitmediği ve Edwina Sponza ile yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Demet Şener de boşanma arefesinde yaptığı açıklamada "4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz" diyerek ilişkinin uzun yıllar sürdüğünü ifşa etmişti.

EDVİNA SPONZA EŞİNDEN SERVETLE BOŞANDI: Dünyanın en zengin 250 iş adamı arasında yer alan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'in oğlu Murat Özyeğin'le 2001 yılında evlenen İzmirli Edvina Sponza'nın da evliliği 2012 yılında sürpriz bir şekilde noktalandı. Edwina Sponza ve Murat Özyeğin çiftinin 2003'te Lal, 2005'te Ege ve 2010 yılında da Yaz adını verdikleri çocukları dünyaya gelmişti. Edwina Sponza, üç çocuğu ve kendisi için yüklü bir tazminat almıştı.

EDWİNA SPONZA KİMDİR NERELİ : Edwina Sponza, 1974'te İtalyan bir babanın ve İngiliz bir annenin kızı olarak İzmir'de dünyaya geldi. Levanten bir ailenin çocuğudur. İlkokulu İtalyan Okulu'nda, ortaokul ve liseyi ise İzmir Özel Türk Lisesi'nde okudu. 1991 yılında üniversite öğrenimi için İstanbul'a taşındı ve buradan hiç ayrılmadı.

MURAT ÖZYEĞİN İLE OLAN EVLİLİĞİ : 2001 yılında Edwina Sponza sosyete ve iş dünyasının ünlü ismi Murat Özyeğin ile evlendi. Çiftin 13, 10 ve 6 yaşlarında iki kız ve bir oğlan çocukları var.