BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75
HABER /  SPOR

Edu Luganoya taş koydu

Edu'nun sözleşmesi henüz feshedilmediği için Lugano'nun imza töreni askıya alındı. Yönetim Brezilyalı'yla masaya oturuyor.

Abone ol

Fenerbahçe'yle yeniden anlaşan Diego Lugano'nun imza töreni Edu Dracena'ya takıldı. Sarı-lacivertli yöneticilerin Brezilyalı futbolcuyla bugün masaya oturacağı ifade edilirken, Edu'nun sözleşme feshi için tüm alacaklarını peşin istediği öğrenildi.

Yönetimin Edu'yla ciddi bir pazarlığa gireceği ve sözleşme feshini Avrupa Ligi'ndeki FC Sion maçına kadar gerçekleştireceği bildirildi. Bugün akşama kadar Edu'yla yolların ayrılması durumunda Lugano'nun ismi Avrupa Ligi play-off turunda oynanacak Sion karşılaşması için UEFA'ya verilecek. Daum'un istemesi halinde Uruguaylı, İsviçre deplasmanında görev alacak.

ALEX&TOPUZ YOK

Öte yandan Fenerbahçe'nin dünkü idmanında sakatlar kaptan Alex de Souza ve Mehmet Topuz yer almadı. Sivas karşısında forma giyen isimler rejenerasyon idmanı yaparken, diğer futbolcular yaklaşık 1.5 saat kondisyon ağırlıklı çalıştılar. Aynı dili konuşamayan Kazım Kazım ve Brezilyalı Andre Santos'un antrenmanda sürekli işaretlerle anlaşması ilginç görüntüler oluşturdu.

YALNIZ ADAM

Lugano'nun gelmesiyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Edu, dün takımdan ayrı çalıştı. Brezilyalı oyuncunun moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi. Edu bugün Fenerbahçeli yöneticilerle bir görüşme yapacak.

START ALDI

Yeniden Fenerbahçe'yle anlaşan Lugano dün takımla ilk idmanına çıktı. Takım alkışlarla Uruguaylı oyuncuya 'hoşgeldin' derken, Lugano fizik olarak hazır göründü. Daum'un Uruguaylı'yı Sion maçında oynatması bekleniyor