BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL

Edirne'de yaklaşın fırtına için anonslar yapılıyor

Edirne Belediyesi, Yunanistan üzerinden gelmesi beklenen kuvvetli fırtına için gün boyunca anons yaptı. Belediye vatandaşların dikkatli olmasını isterken Meriç Nehri kıyısındaki Kent Ormanı'nı da kapattı.

Abone ol

EDİRNE'de Yunanistan üzerinden yurda giriş yapması beklenen fırtına öncesi Edirne'de belediye vatandaşları sık sık anonslar yaparak uyardı ve gerekli önlemleri almasını istedi. Belediye tedbir amaçlı Meriç Nehri kıyısındaki Kent Ormanı'nı da kapattı.

Yunanistan üzerinden bugün yurda giriş yapması beklenen ve Ege'nin yanı sıra Edirne'de de şiddetli yağışla birlikte görüleceği bilirtilen fırtına nedeniyle önlemler alınıyor. Edirne Belediyesi, Meriç Nehri kıyısında bulunan Kent Ormanı'nı fırtına nedeniyle olası ağaç devrilmelerine karşı geçici olarak kapatı. Belediye yetkilileri, vatandaşların can ve mal emniyeti açısından ormanlık alanda bulunmamalarını istedi.

ESNAF FIRTINA ÖNLEMİ ALDI

Edirne'de bugün hava sıcaklığı 18 derece olurken, vatandaşlar ve esnaf da yarın beklenen fırtına için önlemlerini almaya başladı. Özellikle hafta sonlarında Yunan ve Bulgar turistlerin yoğun olarak alışverişe geldiği kentte esnaf, hazırlıklarını tamamladıklarını ve durumu göre hareket edeceklerini söyledi.