BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  GÜNCEL

Edirne'de müthiş evlilik teklifi

Edirne'de büfe işleten Asım Erarslan, 6 yıldır birlikte olduğu üniversiteli Yasemin Türkmengil'e unutamayacağı bir evlilik teklifi yaptı

Abone ol

Edirne’de 24 yaşındaki Asım Erarslan, yüzlerine kendi fotoğrafının bulunduğu maskeleri takan ve ellerinde 'Benimle evlenir misin' yazısını taşıyan 50 arkadaşının desteğiyle üniversite öğrencisi sevgilisi 24 yaşındaki Yasemin Türkmengil'e evlenme teklif etti.

Teklif sırasında arkadaşları, Eraslan ile sevgilisinin üzerine konfeti atıp ellerinde meşale tutarak destek verdi. Kemanların çalındığı tekliften sonra Yasemin Türkmengil'in, sevgilisine yanıtı 'evet' oldu.

Edirne'de büfe işleten Asım Erarslan, 6 yıldır birlikte olduğu Kütahya'daki Dumlupınar Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Yasemin Türkmengil’e unutamayacağı bir evlilik teklifinde bulunmak istedi. Bunun üzerine Türkmengil, bir matbaada kendi fotoğrafının yüz maskesini ve 'Benimle evlenir misin' yazısının harflerini bastırdı. Arkadaşları da Asım Eraslan’a evlilik teklifinde yardımcı olma sözü verdi.

Bunun üzerine Asım Erarslan’ın 50 arkadaşı, evlilik teklifi için Şükrüpaşa Mahallesi Barış Parkı’nda teklif öncesi yapılacakların ön provasını bir gün önce yaptı. Dün ise aynı ekip yüzlerine Asım Erarslan’ın fotoğrafının bulunduğu maskeyi taktı ve ellerinde 'Benimle evlenir misin' yazan cümlenin harflerini tuttu. Asım Erarslan ve Yasemin Türkmengil parka girince konfeti, meşale ve havai fişekler atıldı, çalan keman eşliğinde Asım Erarslan, diz çökerek sevgilisine evlenme teklif etti. Büyük şok yaşayan Yasemin Türkmengil bu teklife 'evet' cevabı verdi. Ardından alkışlar eşliğinde çift söz yüzüklerini taktı ve dans etti.

Asım Erarslan, bu sürpriz evllik teklifi için arkadaşlarıyla uzun süredir çalıştıklarını söyledi. Erarslan, "İkimizin ailesi de bu ilişkiyi biliyordu ve bir beklenti içindeydiler. Ben de aileleri daha fazla bekletmemek için arkadaşlarımın yardımıyla böyle bir organizasyon yaptım. Buraya gelirken sevgilime unutamayacağı bir gün yaşatma sözü vermiştim. Sanırım bu sözü yerine getirdim" dedi.

Yasemin Türkmengil ise sürpriz evlilik teklifiyle çok mutlu olduğunu kaydetti. Çift, 2013 yılında evlenmeyi planladıklarını söyledi.