BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.423,51
HABER /  GÜNCEL

Edirne'de dehşet! Bir evde üç ceset

EDİRNE'de aynı aileden biri çocuk 3 kişi pompalı tüfekle evlerinde öldürüldü.

Abone ol

EDİRNE'de Romanların yaşadığı Menzilahır Mahallesi'nde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi pompalı tüfekle girdiği evde 31 yaşındaki Salih, eşi Hanife ve 2 yaşındaki çocukları Elena Mal'ı öldürdükten sonra kaçtı.

Saldırıda evde bulunan Mal çiftinin diğer 2 çocuğu ise ölü taklidi yaparak kurtuldu.

Olay, 02.30 sıralarında Menzilahır Mahallesi, Noktacı Cami Sokak üzerindeki evde meydana geldi. Henüz kimliği tespit edilemeyen saldırgan elindeki pompalı tüfekle eve girip karşılaştığı Salih Mal, eşi Hanife ve 2 yaşındaki kızları Elena'ya rastgele ateş açtı.

ÖLÜ TAKLİDİ YAPARAK KURTULDULAR

Evde bulunan Salih ve Hanife Mal çiftinin diğer 2 çocuğu ise iddiaya göre ölü taklidi yaparak saldırıdan sağ olarak kurtuldu.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri Salih (sağda ve eşi Hanife Mal (solda) ile 2 yaşındaki kızları Elena'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Salih, Hanife ile Elena Mal'ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

ORMANDA SABAHLAMIŞ

Edirne'de Romanların yaşadığı Menzilahır Mahallesi'nde girdiği evde 31 yaşındaki Salih, eşi Hanife ve 2 yaşındaki çocukları Elena Mal'ı öldüren katil zanlısı Nedim Merdin'in ormanda sabahladığı belirlendi. Dün geceki dehşetin ardından elindeki pompalı tüfekle kaçan katil zanlısı Nedim Mardin'in yakalanması için Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Özel Harekat ekibinde destek verdiği aramalar Menzilahır Mahallesi çevresinde sürdürülürken, ormanlık alanda katil zanlısı Nedim Merdin'e ait olduğu belirlenen gıda maddeleri ve battaniye bulundu. Geceyi ormanda geçirdikten sonra sabah saatlerinde yeniden yer değiştirdiği belirlenen Merdin her yerde aranıyor.