BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.432,05
MEDYA

EDHO'da geceye damga vuran sahne! Hızır, Hızır olalı böyle posta yemedi

İki haftadır ekranlardan uzak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde Şahin Ağa ile Hızır arasındaki ipler tamamen koptu.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam ekrana gelen bölümüne Şahin Ağa ile Hızır arasında patlak veren uyuşturucu krizi damga vurdu.

"VAR MISIN YOK MUSUN?"

Şahin Ağa Hızır'a uyuşturucu ticaretinde var olup olmadığını sordu. Şahin Ağa, "Bilmediğim duymak istediğim şudur. Sen bu zıkkımın ticaretinde var mısın yok musun? Var olanlarla savaşacak mısın barışacak mısın?" diye sordu. Hızır ise, "Bunlar burada konuşulacak konular değil" deyince ipler gerildi. Hızır'ın verdiği cevap karşısında Şahin Ağa dostluğunu bitirdi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle