BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.437,47

Eda Erol Kimdir?

Alişan'ın evlenmeyi planladığı esrarengiz sevgilisinin kimliği ortaya çıktığında herkes şaşırmıştı. Bu kişi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'dan başkası değildi. Peki kimdir Eda Erol, kaç yaşında , instagram hesabınra neler var ve ne iş yapıyor? Eda Erol İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşi olarak tanınıyor. 1986 doğumlu olan Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın en küçük kızı. Eda ve Esra Erol'un babası emekli bir polis memuru....

Alişan'ın evlenmeyi planladığı esrarengiz sevgilisinin kimliği ortaya çıktığında herkes şaşırmıştı. Bu kişi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'dan başkası değildi.

Peki kimdir Eda Erol, kaç yaşında , instagram hesabınra neler var ve ne iş yapıyor?

Eda Erol İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşi olarak tanınıyor. 1986 doğumlu olan Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın en küçük kızı. Eda ve Esra Erol'un babası emekli bir polis memuru. Fotoğraftakiler anne ve babaları. Neşe Erberk ajansa kayıtlı olan Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun. İlk filmi Stajyer Mafya sonrası 46 dizisinde rol alan Eda Erol, oyunculuğu ile değil Alişan'ın evleneceği kız olarak şöhret oldu.

Alişan ile evlenecek
Eda Erol ile Alişan 29 Haziran tarihinde aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Alişan ve Eda Erol şimdi de evlilik günü için hazırlık yapıyorlar.