BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.427,59
HABER /  MEDYA

Eda Akkaya kimdir Survivor'ın aykırı ismi oldu!

Eda Akkaya kimdir, nerelidir Survivor'a çok hızlı giriş yaptı. Survivor ünlüler takımında yer alan Eda Akkaya, adanın en sivri dilli yarışmacılarından biri. Yılmaz Morgül ile girdiği tartışma ile dikkatleri üzerine çeken Ebru iddialı geliyor.

Abone ol

Eda Akkaya kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır Survivor'a şimşekleri üzerine çekti. Survivor gönüllüler takımında yer alan Eda Akkaya, daha ilk günden takım arkadaşı Nagehan ve Yılmaz morgül ile girdiği tartışmalarla dikkatleri üzerine çekti. Eski jimnastikçi olan Eda Akkaya şimdilerde oyunculuk yapıyor.

EDA AKKAYA KİMDİR SURVİVOR'IN GÖZÜ KARA GÜZELİ

Eski jimnastikçi, şimdilerde ise oyunculuk yapan Eda Akkaya, 18 Kasım 1990 tarihinde, İstanbul’da doğdu.



Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Akkaya, “Kahireli Palas” dizisinde “Zerrin” karakterini canlandırdı. Ayrıca, Atv'de yayınlanan “Kaçak” dizisinde rol aldı.


Eski jimnastikçi, yeni oyuncu Eda Akkaya’nın rol aldığı projeler arasında; İlişki Durumu Karışık, Çeyrek İle Zeyrek, Üç Arkadaş, Ankara’nın Dikmeni, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı ve Tut Sözünü yer almaktadır.

Eda Akkaya şimdilerde, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı “Survivor 2016” ünlüler takımında yer alıyor. Akkaya, birbirinden ünlü ve renkli takım arkadaşları ile birlikte rakipleri olan gönüllüler takımına karşı kıyasıya mücadele edecek.

Heyecanla beklenen “Survivor 2016” 7 Şubat’ta TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.