BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
HABER /  MEDYA

Eda Akkaya kimdir Survivor'da yeni ittifak mı?

Eda Akkaya kimdir Survivor'da takım arkadaşı Yunus Günçe ile ittifak yaptı. Survivor ünlülerde yarışan Eda Akkaya, geçen hafta SMS oylaması sonycy eb fazla oyu alan ikinci yarışmacı oldu. Yunus Günçe ile kanka olan Eda Akkaya'nın hedefi Yılmaz Morgül

Abone ol

Eda Akkaya kimdir Survivor'da Yunus Günce ile ittifak yaptı. Survivor ünlülerde yarışan Eda Akkaya, gecen hafta SMS oylama sonucunda en çok oyu alan 2. yarışmacı olmuştu. Eda'nın hedefinde ise Yılmaz Morgül, Tuğba Özay ve Nagehan Karadere üçlüsü var.

Eda Akkaya kimdir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir Survivor'ın yeni Merve Aydın'ı mı? Survivor gönüllüler takımında olan Eda Akkaya'nın tavırları ve dobralığı geçtiğimiz yıl All Star'da yarışan Merve Aydın'a benzetildli.

Survivor ünlüler takımında yer alan Eda Akkaya performanslarında olduğu kadar takım arkadaşları ile girdiği tartışmalarla da olay oldu. Daha ilk günlerde Nagihan Karadere ve Yılmaz Morgül'ü karşısına alan Eda Akkaya, adadaki herkesin maskesini tek tek düşürmeye kararlı!

EDA AKKAYA KİMDİR SURVİVOR'IN GÖZÜ KARA GÜZELİ

Eski jimnastikçi, şimdilerde ise oyunculuk yapan Eda Akkaya, 18 Kasım 1990 tarihinde, İstanbul’da doğdu.



Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Akkaya, “Kahireli Palas” dizisinde “Zerrin” karakterini canlandırdı. Ayrıca, Atv'de yayınlanan “Kaçak” dizisinde rol aldı.


Eski jimnastikçi, yeni oyuncu Eda Akkaya’nın rol aldığı projeler arasında; İlişki Durumu Karışık, Çeyrek İle Zeyrek, Üç Arkadaş, Ankara’nın Dikmeni, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı ve Tut Sözünü yer almaktadır.

Eda Akkaya şimdilerde, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı “Survivor 2016” ünlüler takımında yer alıyor. Akkaya, birbirinden ünlü ve renkli takım arkadaşları ile birlikte rakipleri olan gönüllüler takımına karşı kıyasıya mücadele edecek.

Heyecanla beklenen “Survivor 2016” 7 Şubat’ta TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.