BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,54
HABER /  MAGAZİN

Ece Seçkin'in boyu kaç santim instagram'dan fena kalayladı

Son günlerin yükselen popçularından biri olan Ece Seçkin instagram hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına gelen yorumlardan biri ise Ece Seçkin'i adeta delirtti. Boyu hakkında yapılan eleştiriye sessiz kalamayan Ece Seçkin takipçisini fena kalayladı. Peki Ece Seçkin'in boyu kaç santim?

Abone ol

Ece Seçkin'in boyu kaç santim sorusu bir takipçisinin olay olay yorumunun ardından araştırılmaya başladı. Son günlerin yükselen seslerinden olan Ece Seçkin bir fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Bu fotoğrafa gelen bir yorum ise Ece Seçkin'i adeta çıldırttı. 

Bir takipçisi Seçkin'in paylaştığı fotoğrafın altına "Boyu kaç? Çok minyon. Sesi, dansı güzel ama o boyla bir star asla olamaz. Küçümsemek için söylemiyorum. Benim düşüncem böyle" notunu düştü.

Ece Seçkin'den takipçisine yanıt gecikmedi: "Ben bu kısa boyum ve cüceliğimle bile star oldum. İnşallah sen kusursuz fiziğin ve yeteneklerinle benden daha iyi olursun aşkım. Küçümsemediğin için teşekkürler, sayende hayattayım...

 .     

 ECE SEÇKİM KİMDİR:  'Doğma büyüme İstanbullu olan Ece Seçkin, 12 Eylül 1991 tarihinde dünyaya geldi. Müzik kariyerine 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başlayan Ece Seçkin. 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı.

Sekiz yıl boyunca bale ve dans eğitimi alan Ece Seçkin 2006 yılında Levent Arslan’dan şan dersleri almış, 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 2011 yılında Ozan Doğulu ile tanıştı ve aynı yıl Bu Ne Yaa adlı albümünü çıkardı.

Ece Seçkin, yeni maxi single çalışması öncesi Mart 2016'da Kolpa grubuyla "Hoş Geldin Ayrılığa" düeti yaptı. Ardından Temmuz 2016'da Ozan Doğulu işbirliğiyle dünyaca ünlü şarkıcı Baby Brown'la "Wet" isimli İngilizce bir şarkı seslendirdi. Hemen ardından "Zamanım Yok" isimli yeni maxi single çalışmasını çıkartmıştır. İlk klip Murad Küçük yönetmenliğinde "Adeyyo" şarkısına geldi. 18 kamyon beyaz kum ve 16 dev palmiye kullanılarak Kilyos sahillerinde kurulan sette çekilen klipte Seçkin, bir Amazon kadınını canlandırdı.