BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.489,97
HABER /  GÜNCEL

Ece Seçkin kimdir, kaç yaşında aslen nereli şarkıları

Ece Seçkin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Ece Seçkin'in dibine dibine şarkı sözleri nasıl soruları merak konusu oldu. Son klibi dibine dibine ile bir anda gündem olan Ece Şeçkin kısa sürede müzik listelerine girdi. Peki Güney Afrika'da çekilen klip nasıl, şarkı sözleri ve klibin ilginç detayları haberimizde.

Abone ol

Ece Seçkin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Ece Seçkin  dibine dibine klibi nasıl, şarkı sözleri detayları haberimizde. Güney Afrika'da çekilen klip kısa sürede büyük ilgi gördü ve müzik listelerine hızlı giriş yaptı. İşte Ece Seçkin  hakkında merak edilenler ve olay olan dibine dibine klibi...

GÜNEY AFRİKA’DA MACERA DOLU KLİP: Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Gauteng Bölgesi'nde bulunan ve bölgenin en büyük şehri olan Johannesburg'daki Soweto'da ve geleneklerini bozmadan yaşayan dünyanın sayılı kabilelerinden Zulu Kabilesi'nin yaşam alanında çekilen klip, Murad Küçük yönetmenliğinde ve 10 kişilik bir prodüksiyon ekibi ile eğlenceli görüntüler eşliğinde tamamlandı.

50 kişilik Güney Afrikalı bir ekip Ece Seçkin'e eşlik ederken, bölgede yaşayan onlarca çocuk eşsiz bir görüntü oluşturdu ve klipte de rol alarak hafızalarından silinmeyecek anlara da tanıklık ettiler.

GÜNEY AFRİKA’LI ECE: Yörenin etnik kıyafetleriyle klipte boy gösteren Ece Seçkin'in kostümleri, 7 kadının uzun uğraşları ve el emekleri sonucunda tamamı sanatçıya özel olarak el işlemesi olarak hazırlandı.

Ece Seçkin: ''Oradaki hayatlara dokunmak çok önemli ve zordu.''

Ece Seçkin, yeni şarkısı “Dibine Dibine” ve klibi ile ilgili duygularını; ''Benim için büyük bir hayaldi ve bu iş hayalimin de ötesine geçti. Orada bulunmak, oradaki insanlara ve hayatlara dokunmak, o dokunduğum hayatları bu klibe aktarmak ve yansıtabilmek benim için çok önemli ve zordu. Fakat başardım ve gururluyum. Beğendiğim ve izlemeye doyamadığım bir klip oldu. Benim için bir klipten çok daha fazlası bu. '' sözleriyle dile getirdi.

Ece Seçkin’in “Dibine Dibine” isimli yeni teklisi 15 Ağustos tarihinde tüm dijital platformlarda, klibi ise NetD ve müzik kanallarında yayımlandı!

ECE SEÇKİN KİMDİR: 12 Eylül 1991 yılında dünyaya gelen Ece Seçkin doğma büyüme İstanbulludur. Türk pop müziği sanatçısı olan Ece Seçkin bu sene çıkardığı Adeyyo şarkısı ile popüler olmuş ve ünlenmiştir.

Müzik kariyerine 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başlayan Ece Seçkin. 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı.

Sekiz yıl boyunca bale ve dans eğitimi alan Ece Seçkin 2006 yılında Levent Arslan’dan şan dersleri almış, 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmıştır.

2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışmış ve Bu Ne Yaa adlı albümünü çıkarmıştır.

Hoşuna mı Gidiyor şarkısı ile Youtube’da 80 milyon izlenen Ece Seçkin son olarak Adeyyo şarkısıyla gündeme gelmiştir

İşte Ece Seçkin'in müzik kariyeri

2012 yılında Bu Ne Yaa albümünü çıkarmıştır
2014 yılında Şok Oldum albümünü çıkarmıştır
2014 yılında Hoşuna mı Gidiyor albümünü çıkarmıştır
2015 yılında Aman Aman albümünü çıkarmıştır

DİBİNE DİBİNE ŞARKI SÖZLERİ: 

Sanki olmasan yaşayamam şu koca dünyada

Sabrı bir şekilde veriyor emin ol bana allah

Bir alttan bir üstten giriyor

Orda burada dolanıyor

Gidiyor suyumdan bu ara

Yine kafalar sanıyor

Of of nasıl sıkıldım senin o dilinden

Bundan sonra seyret sen görücen

Şimdi ben de Gezicem tozucam eğlenicem vurucam dibine dibine Yatıcan kalkıcan merak edicen sorucan nereye Gidiyorum cehennemin ta dibine Gelcen mi?