BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22

Ece Hakim Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı Zeynep karakteriyle adından söz ettiren Ece Hakim, salı günü diziye merak ettiği. Peki Harvard Üniversitesi'ni kazandığı için diziden ayrılan Ece Hakim kimdir nereli kaç yaşında? Ece Hakim ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Ece Hakim 1998 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nden tamamladı. Oyunculuk mesleğine yeteneği olduğunu fark eden ailesi tarafından oyuncu olması için yönlendirilen Hakim, bu sayede...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı Zeynep karakteriyle adından söz ettiren Ece Hakim, salı günü diziye merak ettiği. Peki Harvard Üniversitesi'ni kazandığı için diziden ayrılan Ece Hakim kimdir nereli kaç yaşında? Ece Hakim ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Ece Hakim 1998 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nden tamamladı. Oyunculuk mesleğine yeteneği olduğunu fark eden ailesi tarafından oyuncu olması için yönlendirilen Hakim, bu sayede günümüzdeki popüleritesini yakaladı. İlk olarak ‘Anlat İstanbul’ adlı projede rol aldıktan sonra daha birçok projede rol almaya devam etti. Hakim'in Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Gamze rolüyle yıldızı parladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan Ece Hakim şimdi Harvard Üniversitesi'nde psikoloji okuyacak.

ECE HAKİM'iN ROL ALDIĞI PROJELER

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Zeyno 
Umutsuz Ev Kadınları - Gamze 
Aşk ve Ceza - Lara
Gece Gündüz - Lale
Avrupa Yakası - İlksen 
Kelebek Çıkmazı - Şeyda
İyi ki Varsın - Aymelek 
Candan Öte - Küçük Gülen
Yağmur Zamanı - Naz