BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
HABER /  MAGAZİN

Ece Erken'in yeni sevgilisi Nazım Torbaoğlu hem evli çıktı hemde sevgilisi

Ece Erken, New York Havalimanı'nda iş adamı Nazım Torbaoğlu ile görüntülenmişti. Ancak Ece Erken'in sevgilisi Nazım Torbaoğlu önce evli çıktı, ardından Torbaoğlu'nun başka bir sevgilisi daha çıktı. Ece Erken ise ilişkilerinin başlamadan bittiğini söyledi.

Abone ol

Ece Erken, New York Havalimanı'nda iş adamı Nazım Torbaoğlu ile görüntülenmişti. Ancak Ece Erken'in sevgilisi Nazım Torbaoğlu önce evli çıktı, ardından Torbaoğlu'nun başka bir sevgilisi daha çıktı. Peki Ece Erken tüm bunlara ne dedi?

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Erken, New York Havalimanı'nda iş adamı Nazım Torbaoğlu ile görüntülendi.  Ancak Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı. Eski model Songül Yıldırım ise "Nazım Torbaoğlu evlidir, ayrıca benimle de 10 yıldır ilişkisi vardır" dedi.

Çıkan bu haberden sonra ünlü sunucu Ece Erken'den açıklama geldi. Erken, büyük bir şok yaşadığını dile getirdi ve ekledi: 'Birbirimizi tanıma aşamasındaydık ama olmadı. Evli değilim, sevgilim yok dedi. İlişkim başlamadan bitsin istedim. Nazım Torbaoğlu'nun 2 yıl önce boşandığını biliyorum. Bir adamın boşanma davası ediyor olsa bile o adamla beraber olmam.'

NAZIM TORBAOĞLU'DA KONUŞTU

Ece Erken'in açıklamalarından sonra Nazım Torbaoğlu da sessizliğini bozdu. Torbaoğlu, boşanma davasının sürdüğünü ve yarın son celsesinin görüleceğini söyledi. İşadamı, "Ece Erken evli olduğumu bilmiyordu, gerçeği kendisinden sakladım" dedi.