BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Ece Erken'e takıldı kocası çıldırdı!

Ece Erken yine zor durumda! Serdar Ortaç'ı dinlemeye giden Ece Erken, geceden kocasıyla kavga ederek ayrıldı. İşte ünlü mekandaki Ece Erken kavgası;

Abone ol
Eğlenmeye gittikleri mekanda Serdar Ortaç’ın “Ece nasıl çocuk yaptınız, bize de anlat” sözleri üzerine kavgaya tutuştukları iddia edilen Ece Erken ve Serkan Uçar çifti konuyla ilgili açıklama yaptı. Haklarındaki haberlere sitem eden Ece Erken 'Yuvanın yıkıldığı yok' derken eşi Serkan Uçar ise yaşananların bir yanlış anlaşılma olduğunu kaydetti.
 
Süpriz bir nikâhla 4 ay önce evlenen Ece Erken ve Serkan Uçar önceki gece Serdar Ortaç’ı dinlemeye gitti. İddiaya göre Ortaç’ın 3 aylık hamile Erken’e “Ee bak evlendiniz, ne güzel çocuk da yaptınız. Ece bize de öğretin nasıl yaptığınızı. Serkan bir arada senle buluşup kaynaşalım” sözlerinden sonra Uçar çılgına döndü.

ece-erken.jpeg 
 
Eşini kolundan tutan Uçar, “Bu adam nasıl sana öyle bir şey diyebilir?” diye bağırdı. Güvenliklerin erkekler tuvaletine soktuğu Uçar bir türlü sakinleşemeyince, arkadaşları ile mekanın dışına çıkarıldı. Bu sırada gözyaşlarına boğulan Ece Erken’in yardımına ise Özlem Yıldız ve Derya Tuna yetişti.  Uçar mekana girip eşini almak istediğini söyleyince görevlilerden Erken’in gittiğini öğrenip ikinci kez çılgına döndü. “O karıyı boşayacağım nasıl benden habersiz gider” diye bağıran Uçar’ın kavgadan sonra tüm gün eşi Erken’e dil döktüğü öğrenildi.
 
"YUVANIN YIKILDIĞI YOK"
 
Olayın ardından ikili sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili birer açıklama yaptı. Hakkında yapılan haberlere bir hayli sinirlendiği anlaşılan Ece Erken açıklamasında eşini affettiğini sinyallerini de verdi. Erken isim vermeden camia içindeki dedikodulara da gönderme yaptığı açılamasında şu ifadelere yer verdi:
 
"Hayatımın en güzel dönemini yaşarken ne küçük bir tartışma ne de saçma sapan yorumlar beni üzemez hala anlayamadınız mı? Abartmayı, yazılan her şeye inanmayı seviyoruz o kesin. Ortada küçük bir tartışma, yazılan ama edilmeyen sözler var. Ağladım ama şuan kapı gıcırtısına bile ağlıyorum malum durumdan. Aslan gibi annem, canım babam varken kimseye de akıl vermek düşmez. İster soyadını silerim ister fotoları. Nazımı da yaparım canım istediğinde. Şu ana tek derdim bebeğimin sağlığı. Allahım bana bu olağan üstü mucizevi durumu yaşatırken hiç takmayacağım kimseyi. Yuvanın yıkıldığı yok. Başkalarının mutsuzluğu ile beslenen tiplere lafım. Yıkmaya karar verseydim de yine kendi hayatım size afiyet olsun derdim. Ne aç kurtlar varmış, dedikoducu, pis kalpli hemen yanımızdaki arkadaşları arayan ama nafile yine mutluyuz. Allah sadece bebek değil bir de iyi kalp versin olmayanlara. Herkes kendi kapısına.
 
"EŞİMDEN VE AİLESİNDEN ÖZÜR DİLERİM"
 
Yaşananlardan oldukça pişman olduğu anlaşılan Serkan Uçar'ın açıklaması ise özür doluydu. Tüm yaşananların bir yanlış anlaşılma olduğunu ifade eden uçar şunları söyledi:

"Eşimin hamileliği dolayısıyla arkadaş grubumla aylar sonra çıktığımız eğlecemiz güzel başlayıp maalesef küçük bir yanlış anlaşılma sonucunda tartışma ile bitmiştir. Her evlilikte olan tartışmaları bile yaşamazken aylar sonra maalesef ilk kez içtiğim 1-2 kadeh içki sonucunda saçmaladığım doğrudur. Ama yazılanlar gibi asla eşime en ufak bir zarar verdiğim doğru değildir. Kolunu değil elini tuttum. Kendisinden ve değerli ailesinden tekrar özür diliyorum ve basındaki arkadaşlarımdan eşimin hamileliği dolayısıyla stresten uzak olması adına haberlere özen göstermelerini rica ediyorum."