BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,32
HABER /  MAGAZİN

Ece Erken sonunda veda etti kem gözlere inat!

Ece Erken hamileliğinin son ayına girdi. Ece Erken instagramını kapama kararı aldı. Ece Erken 'Kem gözlerden korunmak için' bu kararı aldı.

Abone ol

Ece Erken hamileliğinin son ayını girdi. Geçtiğimiz günlerde 'Eymen' bebek için yakın dostlarına Baby Shower partisi veren Ece Erken nazardan korktuğu için instagram hesabındaki profilini kapadı.

Hamileliğinin son ayına giren Ece Erken, Instagram hesabını bazı kullanıcılara kapattı.Erken kararını sosyal medya hesabına yazdığı 'Artık son haftalar. Hadi bakalım hesabımızı gizleyelim, kem gözlerden korunalım.

ekran-resmi-2015-03-13-13.39.07.pngEngellenen 2-3 densiz de bir zahmet eşime dostuma gitmesin 'engeli kaldırsın' diye. Saygıda kusur etmiyorsam, aynısını beklerim! Çoğunluğunuz hep güzel dualar ettiniz. İltifatlar edip, moral verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hadi güzel kalplilerle başbaşa kalalım artık.' notuyla duyurdu.Sürpriz bir kararla Serkan Uçar ile nikah masasına oturan Ece Erken, bir erkek bebek dünyaya getirecek ve oğluna Eymen adını verecek.

ekran-resmi-2015-03-13-13.38.39.pngEce Erken hamileliği boyunca bir gün bile aksatmadan takipçileriyle instagramdan fotoğraflarını paylaşmıştı. Bir anda aldığı kararla profilini kapaması herkesi çok şaşırttı.