BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69

Ece Erken Kimdir?

Ece Erken aslen nereli, oğlu Eymen'in babası kimdir? Ece Erken'in evlenip boşandığı ilk eşi ile oğlunun babası hakkında merak edilenler: Ece Erken Sabah Şekerleri programıyla tanınmıştı. Çorlu doğumlu olsa da Ece Erken baba tarafından aslen Samsunlu. 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu'da doğan Ece Erken, subay babası sebebiyle Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Lisesi'ni bitiren Ece Erken sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Tenis, binicilik, kar kayağı...

Ece Erken aslen nereli, oğlu Eymen'in babası kimdir? Ece Erken'in evlenip boşandığı ilk eşi ile oğlunun babası hakkında merak edilenler:

Ece Erken Sabah Şekerleri programıyla tanınmıştı. Çorlu doğumlu olsa da Ece Erken baba tarafından aslen Samsunlu. 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu'da doğan Ece Erken, subay babası sebebiyle Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Lisesi'ni bitiren Ece Erken sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Tenis, binicilik, kar kayağı, araba sürmek, müzik dinlemek, sinemaya gitmek sevdiği faaliyetler arasındadır. Bir keresinde at kendisini kaçırdığından beri ata binmemektedir. Çok iyi derecede İngilizce bilir. 

Ece Erken'in boşandığı eşi ve oğlu kimdir? : Ece Erken 1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi. Ece Erken'in bu evliliği kısa sürdü ve eşi  Tuncer Öztarhan'dan 2009'da boşandı. Ece Erken'in oğlu Eymen ikinci eşinden dünyaya geldi. Ece Erken'in ikinci eşinin ismi Serkan Uçar'dır. 2014 yılında evlenen Ece Erken ikinci eşinden de 1 yıl içinde 2015'te boşandı. Ece Erken'in oğlu Eymen 7 Nisan 2015'te dünyaya geldi.

ece erken kimdir nereli oğlu babası kim

Ece Erken'in sunuculuk kariyeri : Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. 4 yıl da Show TV'de program yaptı. Son olarak ATV ekranlarında sunuculuk yaptı. Ece Erken annesi ile birlikte İstanbul Maslak'da yaşıyor.