BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  GÜNCEL

Ece Dizdar kaç yaşında İlker Kaleli'nin sevgilisi muamması

Ece Dizdar kaç yaşında, aslen nereli ve İlker Kaleli ile sevgili mi soruları magazin basınının gündemine tırmandı. Herkes İlker Kaleli'nin uzun soluklu sevgilisi Burçin Terzioğlu ile barışıp evleneceğini düşünse de İlker Kaleli ters köşe yaparak Ece Dizdar ile yeni aşka yelken açtı. İddialar göre ise ilişkileri uzun zamandır devam ediyor.

Abone ol

Oyuncu Ece Dizdar kimdir, aslen nereli, yaşı kaç soruları adının kendisi gibi oyuncu olan İlker Kaleli ile aşk yaşıyor iddialarının ardından araştırılamaya başladı.1981 doğumlu ve aslen İstanbullu olan güzel oyuncu Ece Dizdar 2002 yılında oynadığı En Son Babalar Duyar televizyon dizi ile dikkatleri çekti. Peki İlker Kaleli ile Ece Dizdar gerçekten aşk yaşıyor mu?

Bu gelişmelerin ardından İlker Kaleli, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Kaleli mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu tarz açıklamalar yapmayı sevmememe rağmen, biraz elzem oldu. Uzun zamandır hakkımda çıkan gerçek dışı haberlerden ikrah gelmesi bir yana, bunun dozu artıp kırk yılın başı gördüğüm tanıdıklarımın da hayatına etki etmeye başladı."

"Ece, senede bir düzenlenen birlikte çalıştığımız seslendirme şirketinin yılbaşı buluşmasında her sene olduğu gibi raslaşıp sohbet ettiğim, değerli bir arkadaşımdır. Kaş'ta ya da başka bir yerde hiç karşılaşmadık daha önce."

"Gazeteci olarak gazetenizin itibarını ve güvenirliğini okuyucu gözünde kaybettirmekten başka hiçbir işe yaramayan bu hakaretlere artık bir son verin..."

Ece Dizdar 23 Kasım 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi. Denizaltılarda çalışan babasının görevi nedeniyle çocukluğu boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde ve Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde yaşamıştır. Gezdiği yerlerde genelde DoDDS Amerikan okullarında okudu. Ortaokul yıllarında Belçika’da müzikal oyunculuğu, ses ve dans üzerine eğitim aldı, 2 yıl boyunca çocuk konservatuarı kapsamında sahneye çıktı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdikten sonra Londra’ya taşınan oyuncu, ARTSED oyunculuk akademisinde burslu olarak oyunculuk eğitimini tamamladı ve profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı.

Ece Dizdar Tiyatro DOT için Shopping and Fzx ve Festen gibi oyunların çevirilerini yaptı. Profesyonel reklam ve tanıtım dublajcısıdır. Ece Dizdar hala İngiltere’de ve Türkiye’de tiyatro, televizyon ve sinema alanlarında oyunculuk yapmaktadır.

Kariyeri: Adını ilk filmi 2002 yılında oynadığı En Son Babalar Duyar televizyon dizinde duyurdu. Bu proje ardından kariyerine 2003 yılında aldığı ikinci dizisi Esir Şerin Gözyaşları devam etti.2004 yılında oynadığı Hayalet dizisinden sonra kariyerine ara verdi.2011 yılında Karakol adlı dizide 'Dicle' karakterini oynadı.2012'de Şubat adlı dizide 'Yeşim' karakterini canlandırmıştır.Güneşi Beklerken adlı televizyon dizisinde 'Melda' karakterini canlandırmıştır.Oyuncu'nun son dizisi "Beş Kardeş" adlı televizyon dizisinde 'Şevval' adlı karakteri canlandırdı.