BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,24
HABER /  MAGAZİN

Ebru'yla yasak aşk yaşıyordu! Çekişmeli boşanma sonuçlandı

Gonca Sağlam ile evli ve 2 çocuk babası olan Uğur Akkuş, Ebru Şallı ile 1 yıldır yasak aşk yaşıyordu. Uğur Akkuş 11 yıllık evliliğini 3.5 yıllık çekişmeli boşanma davasının ardından bitirdi.

Abone ol

Ebru Şallı ile yaşadığı aşkla adını duyuran İşadamı Uğur Akkuş, eşi Gonca Sağlam’dan anlaşmalı olarak boşandı.

2014 yılında açılan boşanma davası süresince ayrı yaşayan taraflar, yaklaşık 3,5 yıllık süren dava sonunda iki tarafın avukatlarınca yapılan protokol ile anlaşmalı olarak boşandı.

6 BİN TL NAFAKA ÖDEYECEK
Her iki tarafında mağdur olmaması için yapılan anlaşma protokolü sonrasında mahkeme iki çocuğun velayetini anne Gonca Sağlam’a verirken, Akkuş çocuklar içinde 6 bin TL nafaka ödeyecek.

TAKİPÇİSİ KIZDIRDI
Gonca Derin son olarak Ebru Şallı hakkında şaşkına çeviren bir iddia ortaya atmıştı. Sosyal medya hesabından oğlu ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Derin'e, bir takipçisinden, "Hiç sevinmem böyle kararlara ama hiç de üzülmedim. Ama öyle umursamaz öyle pervasız ki paylaşımları. Parmaklıklarla plates yaparken, bir pazar günü koğuşta kırmızı gülleriyle 'musmutlu haftasonları' yaşayacak diye korkuyorum yahu" mesajı geldi.

''ÇOK FENA DAYAK YEMİŞ''
Ebru Şallı'ya gönderme yapılan bu yoruma Gonca Derin'den cevap geldi, "Çok fena dayak yemiş Uğur'dan bakmayın siz. Çıkamıyor işin içinden" mesajını yazdı. Derin'in bu paylaşımı 'Ebru Şallı sevgilisinden şiddet mi gördü?' sorularını akıllara getirdi.