BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44
HABER /  MAGAZİN

Ebru Şallı sessiz sedasız boşandı!

2002 yılında dünya evine giren Harun Tan ve Ebru Şallı çifti boşandı

Abone ol

Ebru Şallı ve Harun Tan sessizce boşandı. Çift, önceki gün yapılan boşanma davasında birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadı.

Üç yıllık birlikteliğin ardından 2002'de dünya evine giren ve 11 yıl boyunca 'örnek' olarak gösterilen Harun Tan ve Ebru Şallı kimseler duymadan boşandı. 

ÇOCUKLARIN VELAYETİ KONUSUNDA ANLAŞTILAR

Çift, Gaziosmanpaşa 1'inci Aile Mahkemesi'ne gizlice başvuru yaparak boşanmak istediklerini bildirdi. Önceki gün duruşması yapılan davada avukatları ile hazır bulunan çift resmen boşanmış oldu. Birbirlerinden hiçbir talepte bulunmayan çift çocuklarının velayeti konusunda da anlaştı. Çiftin 9 yaşındaki oğlu Beren'in velayeti Harun Tan'a, 3 yaşındaki oğlu Pars'ın velayeti ise Ebru Şallı'ya verildi. 1997'de Ozan Orhon'la yaptığı bir yıl süren evliliğin ardından Harun Tan'la ikinci kez dünya evine giren eşine duyduğu aşkı her fırsatta dile getiriyordu. Kendini dünyanın en şanslı kadını olarak tanımlayan Ebru Şallı her röportajında "Harun'a deliler gibi âşığım"diyordu. Ancak Şallı'nın geçen yıl bir dergiye verdiği röportajda "Çocuk sahibi olmak romantizmi öldürüyor" sözleri çiftin evliliği hakkında kafaları karıştırmıştı. 36 yaşındaki Şallı, son yıllarda verdiği pilates dersleri ve yaptığı pilates programlarıyla adını duyurdu.

ÇEŞME'DE ÖN BALAYI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER

screen-shot-2013-07-13-at-10.30.17-am.pngTürk Halk Müziği sanatçısı ve sinema oyuncusu Yavuz Bingöl, aylardır aşk yaşadığı şarkıcı Öykü Gürman ile tatillerine Çeşme’de devam ediyor. 

Alaçatı’da romantik bir yemek sonrası yürüyüş yapan Bingöl ve Gürman çifti objektiflere yakalandı. Bu yaz evlenmeyi planladığı iddia edilen Yavuz Bingöl, ön balayını Çeşme’de yapıyor. Bir ay tatillerini Alaçatı’da sürdürecek olan çiftin düğünü için Çeşme’de yer baktığı öğrenildi.

TATİLE TEK BAŞINA ÇIKTI AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]EVİNDE BÜYÜTECEK

screen-shot-2013-07-13-at-10.32.27-am.pngOyuncu Tolgahan Sayışman’ın sevgilisi 2008 Türkiye güzeli Selen Soyder, Çeşme tatilinden kedi yavrusuyla dönecek.

Yakın arkadaşları ile birlikte geldiği Alaçatı Tuval Restaurant’da akşam yemeği yiyen Soyder sokaktan bulduğu yavru kediye sahip çıktı. Onunla oynayan ve karnını doyuran güzel oyuncu, bu sırada objektiflere yakalandı. Muhabirlere kediyi göstererek "Çok tatlı değil mi?" diye soran Selen Soyder, kediye sahip çıkacağını ve evinde büyüteceğini ifade etti.