BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48

Ebru Gündeş'in yüzü gülüyor

Ebru Gündeş'in yüzü gülüyor

Özel hayatıyla ilgili sessizliğini koruyan Ebru Gündeş, sahne programlarına ise hız kesmeden devam ediyor. Son dönemde sık sık Reza Zarrab’dan boşanacağı yönünde haberler çıkan şarkıcı, önceki akşam Günay Restoran sahnesindeydi.

Ebru Gündeş'in yüzü gülüyor

Özel hayatıyla ilgili sessizliğini koruyan Ebru Gündeş, sahne programlarına ise hız kesmeden devam ediyor. Son dönemde sık sık Reza Zarrab’dan boşanacağı yönünde haberler çıkan şarkıcı, önceki akşam Günay Restoran sahnesindeydi. İzleyicinin karşısına altın rengi iddialı bir kıyafetle çıkan Gündeş, ilk şarkısının ardından kısa bir konuşma yaptı. Zor günler geçirdiğini ima eden şarkıcı, sevenlerine kendisine verdikleri destek için teşekkür etti ve “Bana sizler güç veriyorsunuz” dedi.

Ebru Gündeş'in yüzü gülüyor

Ebru Gündeş’in programlarına olan ilgi hem ünlü şarkıcının hem de organizatörlerin yüzünü güldürdü. Yılbaşı gecesi çıkacağı Cratos Otel’in rezervasyonları 10 gün öncesinden kapandı. Gündeş’in 5-6 Ocak tarihlerinde Günay’da yapacağı programlar için de rezervasyonlar şimdiden doldu.

Ebru Gündeş'in yüzü gülüyor

Öte yandan Ebru Gündeş'in üzüntüden dört kilo verdiği ve psikolojik destek almaya başladığı öğrenildi. Aynı zamanda Gündeş, ilginç bir yönteme başvurdu. Kanlıca’da oturduğu yalıda çalışan üç yardımcısı, şoförü ve korumasına ‘gizlilik sözleşmesi’ imzalattı.

Ebru Gündeş'in yüzü gülüyor

Buna göre; Ebru Gündeş’in personeli dışarıya evden bilgi sızdırırsa, Ebru Gündeş ya da Reza Zarrab ile ilgili konuşursa 100 bin lira ceza ödeyecek.