BIST 9.716
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.430,69
HABER /  GÜNCEL

Ebru Gündeş'i çılgına çevirecek Reza yazısı...

Reza Zarrab itiraflarıyla gündem olmayı sürdürürken eşi Ebru Gündeş de bundan nasibini alıyor. Ama bu yazı Ebru Gündeş'i gerçekten çılgına çevirecek. Fatih Altaylı öyle bir yerden girdi ki...

Abone ol

REZA Zarrab ABD'deki duruşma salonunda anlattıları ve yazdıklarıyla adeta "zevk alırken", Ebru Günde de meraklı gözlerin ve yazıların hedefi olmaya devam ediyor. Hübertürk yazarı Fatih Altaylı'dan Zarrab'dan boşanacağı iddia edilen Ebru Gündeş'i adeta delirtecek bir yazı geldi. 

"Cindy ile şalgam içilir mi?" başlıklı yazısına sosyal medyada dolaşan "Bende bir bakana 50 milyon rüşvet verecek para olsa Ebru Gündeş’le mi evlenirdim, ne mankenler, ne güzeller var.” paylaşımını alan Altaylı, bu mesaja hak verip zengin bir işadamının oğlu ile arasındaki geçmişte yaşanan bir diyaloğu köşesine taşıdı. 

TWİTTER'DAKİ O PAYLAŞIMA HAK VERDİ!

Ebru Gündeş paylaşımı için "Her ne kadar kadını metalaştıran bir paylaşım gibi görünse de, gerçeklikten çok kopuk değil" diyen Fatih Altaylı, "Yıllar önce benzer bir diyalog, o dönemin çok bilinen bir işadamının oğlu ile aramda geçmişti" deyip anlattı... İşte o anlattıkları:

İşadamının oğlu, o sıralarda “sanatçı” diye bilinen bir kızla beraberdi. Bir gün ortak arkadaşlarla buluşup bir yere gittiğimizde o da geldi, yanındaki “sanatçı sevgilisiyle”.

Özel uçakları, helikopterleri, 50 metrelik yatı, Boğaz’da yalısı, altında envai çeşit otomobili, cebinde sınırsız parası olan delikanlıya eğilip, “Ulan hıyar, hem yakışıklısın, hem zenginsin, sendeki bu imkânlarla bu kızla mı beraber olunur! Senin Cindy Crawford’la gezmen lazım” dedim.

CINDY İLE OCAKBAŞINDA ŞALGAM İÇİLİR Mİ?

Yanıtı vecizdi: “Fatih Abi, ne yapayım ben Cindy Crawford’u. Biz akşam ocakbaşına gidiyoruz. Cindy ile ocakbaşında şalgam mı içilir? Biz helikopterle Bursa’ya kebap yemeye gidiyoruz, Cindy ile İskender mi yenilir?

TEKNEDE RAKI İLE KAFA BULUP CINDY İLE GÖBEK ATILIR MI?

Teknede amele muhabbeti yapıp mangalda balık pişiriyoruz, rakıyla kafayı bulup göbek atıyoruz, Cindy ile göbek mi atılır?

AKŞAM EVDE BABAM ÇIPLAK AYAKLARI VE PİJAMALARIYLA...

Akşam babamlara yemeğe gideriz, babam pijamayla yalınayak Cindy’nin karşısına nasıl otursun? Boş ver abi, bize bu yakışır. Cindy belki sana uyar ama Hande de seni oyar.”