BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ebru Gündeş yazı açtı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, yaz konserleri kapsamında Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir 5 yıldızlı otelde konser verdi. <br/>17 aralık oper...

Abone ol

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, yaz konserleri kapsamında Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir 5 yıldızlı otelde konser verdi.
17 aralık operasyonun ardından sıkıntılı günler geçiren Ebru Gündeş, Manavgat Sueno Otel’de bu yılki yaz konserlerinin ilkinde sahneye çıktı. Sahneye havai fişekler ve maytaplar eşliğinde çıkan Gündeş, Türk sanat müziği ile başladığı konserine hareketli parçalarla devam etti. Konser alanını dolduran yüzlerce kişi Gündeş’in seslendirdiği şarkılarla eğlendi. Konsere bir süre ara veren Gündeş, ikinci bölümünde davullar eşliğinde şarkı söyledi. Gündeş konserinin sonunda “O Ses Türkiye Yarışması”nda takımından olan Anılcan’ı sahneye davet etti ve birlikte şarkı söyledi. Gündeş, daha sonra vokalistlerini de yanına çağırarak dörtlü düet ile konserini bitirdi.
Anılcan’ı vokalist olarak yanına aldığını belirten Gündeş, “Anılcan çok yetenekli ve başarılı. Bundan sonra her zaman yanımda olacak” diye konuştu.
(İHA)