BIST 9.725
DOLAR 32,54
EURO 34,81
ALTIN 2.426,64
HABER /  MAGAZİN

Ebru Gündeş kocasına şarkılı mesaj mı verdi?

Tutuklu Reza Zarrab'ın eşi sanatçı Ebru Gündeş sahne aldığı İzmir'de hüzünlü parçalar okuması dikkat çekti.

Abone ol

İZMİR'de bir otelin sezon açılışında sahne alan Ebru Gündeş, sevilen parçalarının yanı sıra birçok isme ait hüzünlü parçalarla duygusal anlar yaşattı.

ABD'ye giriş yaparken Miami havaalanında FBI tarafından tutuklanan işadamı kocası Reza Zerrab akıllara gelirken, Gündeş için konserde şarkılarla içini döktüğü yorumları yapıldı.

Özdere sahilinde faaliyet gösteren Sunis Efes Royal Palace, yaz sezonunu Ebru Gündeş konseriyle açtı. Gündeş'i yaklaşık bin kişi izledi. 40'ı müzisyen 60 kişilik ekibiyle sahne alan Gündeş'in repertuarı hep hüzünlü parçalardan oluştu. Kayahan, Nilüfer, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'ın hüzünlü şarkılarından oluşan repertuarı, davetlilere duygusal anlar yaşattı.

"BİZE HER ŞEY MÜSTEHAK"

'Bize her şey müstahak' parçasından hemen sonra 'ömrümün son durağında, seni buldum yanımda' adlı şarkkıyı seslendiren Gündeş, hızını alamayarak 'Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmişim. Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış' parçasını okudu.

"BİR GÜN AŞKLAR BİTER HATIRALAR KALIR"

Ebru Gündeş, "Bana her şey seni hatırlatıyor', 'gittin boynumu büktüm, nasıl üzüldüm', 'Sen telafisi olmayan en büyük hatamsın', 'Bir gün aşklar biter hatıralar kalır', 'Bıktım artık yaşamaktan' gibi bir birinden ağır hüzünlü parçaları seslendirdi. Gündeş'in hayranları da ona eşlik etmeyi ihmal etmedi.

Konserin açılışında çok kısa teşekkür konuşması dışında hiç konuşmayan Gündeş, kendisini izleyen basın mensuplarıyla da karşılaşmamak için büyük çaba harcadı. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Gündeş, gecenin ilerleyen saati olmasına rağmen İstanbul'a geri döndü.