BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  MAGAZİN

Ebru Gündeş avukata talimatı verdi boşanıyor!

Ebru Gündeş boşanıyor mu çok konuşulacak iddia! Bir süredir Ebru Gündeş ve Reza Zarrap çiftinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu. Son iddiaya göre Gündeş boşanmak için avukata talimatı vermiş.

Abone ol

Ebru Gündeş boşanıyor mu magazin basınını sarsan iddia! Türkiye'nin en çok konuşulan çiftinin evlilikleri üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu.

Medyaradar'ın haberine göre, şarkıcı Ebru Gündeş ve 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarında ismi geçen Reza Zarrab anlaşmalı olarak boşanma kararı aldılar.

Son bir haftadır ayrılık konusunda ciddi kararlar alan çiftin kısa bir zaman içinde boşanmak için mahkemeye başvurmaları bekleniyor.

AVUKATA "DAVAYI AÇ" TALİMATI

Gündeş ve Zarrab'ın davayı açması konusunda avukat Şeyda Yıldırım'a talimat verdiği de Medyaradar'a gelen kulis bilgileri arasında.

Şarkıcı Ebru Gündeş'in 2010'da evlendiği, kızı Alara'nın babası Reza Zarrab "17 Aralık" operasyonunda rüşvet dağıtmaktan gözaltına alınıp cezaevine konmuştu.

O dönem polisin telefon dinlemelerine takılan konuşmaları, Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş'i aldattığını ortaya çıkarmıştı. Ardından Ebru Gündeş'in ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile birlikte eşi Reza Zarrab'ı dolandırdığı iddiası ortaya atılmıştı.




HER ŞEYİNİ SATILIĞA ÇIKARDI

Reza Zarrab bir taraftan 6 yıllık eşi Ebru Gündeş'ten boşanmak için harekete geçerken diğer yandan da önemli bir kısmı gayrımenkul olan varlıklarının tamamını satışa çıkardı.

Zarrab'ın hem boşanma hem de satış kararlarının altında İran'da ortağı olarak bilinen Babek Zencani'ye idam cezası verilmesinin ardından, dava dosyasının getirilip Türkiye'deki bağlantıların da ortaya çıkarılması korkusunun yattığı sanılıyor.