BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

E devlet TC ile giriş KYK burs sonuçları öğrenme

KYK burs sonuclari dün son dakika yurtkurt.gov.tr üzerinden açıklandı. KYK burs başvuru sonuçları e devlet üzerinden öğrenilebiliyor. KYK burs sonuçları e devlet ve internethaber'de.

Abone ol

Milyonlarca öğrencinin beklediği KYK burs başvuru sonuçları dün açıklandı. Herkes KYK burs sonuçlarınının nereden öğrenileceğini merak ediyor. KYK burs sonuçları e devlet üzerinden de öğrenilebilecek.

Birçok kamu hizmetinin internet üzerinden kolayca yapılmasını sağlayan platform e-Devlet, günden güne yeniliklerle vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. Geçtiğimiz dönemlerde eklenen birçok yeni hizmetle daha kapsamlı bir platform haline gelen e-Devlet sisteminde KYK burs sonuçları öğrenilebiliyor.

KYK BURS SONUÇLARI E DEVLET

Kyk burs sonuçları açıklandığı andan itibaren yurtkur.gov.tr ve e devlet üzerinden öğrenilebiliyor. E devlet üzerinden giren öğrenciler KYK sonuçlarını öğrenecek. KYK'nın ödeme yapabilmesi için burs ve kredi hakkı kazanan öğrencilerin en geç 21 Kasım Salı saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden taahhütnamelerini okuyup onaylamaları gerekiyor.

kyk