BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11
HABER /  GÜNCEL

E-5'in ortasında bahşiş savaşı

Dizi oyuncusunun kullandığı gelin arabasının karıştığı kaza sonrasında Ataşehir E-5, savaş alanına döndü.

Abone ol

Bir kamyon şoförü, D-100 Karayolu'nda, gelin arabası olarak kiralanan Kuzey Güney dizisinin oyuncusu Erdoğan Bilen'in kullandığı klasik otomobilin içindeki gelin ve damattan bahşiş almak için direksiyon kırınca 4 araç birbirine girdi.

Erdoğan Bilen ile gelin ve damadın büyük şok yaşadığı kaza sonrası, sürücüler yol ortasında kavga etti. Kavga anı kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

KONVOYU SIKIŞTIRINCA

Edinilen bilgiye göre, olay, öğle saatlerinde Ataşehir E-5 Karayolu Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, özel günler için klasik araçlar kiralayan bir firmada çalışan Erdoğan Bilen, bir düğün için kiralanan üstü açık klasik otomobille Erenköy’den gelin ve damadı alarak yola çıktı. Bilen’in iddiasına göre, Kozyatağı’ndan E-5’e katılacakları sırada yanlarına gelen Erkoç Arda yönetimindeki 34 FY 1536 plakalı kamyon tarafından sıkıştırılmaya başladı. Kendisini sıkıştıran araçtan kaçmaya çalışan Bilen, E-5 Karayolu’na katıldıktan sonra da kamyonun tacizinden kurtulamadı. Kendisini sıkıştırmaya devam eden kamyondan kaçmak isteyen Bilen, aracı sola kaçırınca, Artin Çankır yönetimindeki 34 A 6070 plakalı araç gelin arabasına çarptı.

TEKME TOKAT KAVGA

Üstü açık aracın içinde bulunan gelin ve damat neye uğradıklarını şaşırırken, gelin arabası sürücüsü Erdoğan Bilen, kamyon şoförü Erkoç Arda’ya tepki gösterdi. İsmi öğrenilemeyen damat da bir süre sonra arabadan inerek tepkinin dozunu artıran Bilen’i sakinleştirmeye çalıştı. Yakınları tarafından hemen başka bir araca konulan gelin ve damat olay yerinden ayrılırken, çevredekiler olay yerine polis çağırdı. Siniri bir türlü geçmeyen Bilen ile Erkoç Arda bir süre sonra birbirine girdi. Çevredekiler ve polis kavgayı ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Taraflar, karşılıklı birbirlerine tekmeler ve yumruklar savurdu.

Birbirlerini yere yatıran şahıslar E-5 üzerinde kıyasıya kavga etti. E-5 ortasında kavga eden şahıslar kısa süre sonra polisin ve vatandaşların çabasıyla ayrıldı. Kavgadan bir süre sonra kavgaya karışan tarafların öpüşüp barışmaları, birbirlerine sarılmaları da kameralara yansıdı.

1 DOLAR İÇİN

Öte yandan, gelin arabasını kullanan Erdoğan Bilen, kamyon şoförünün kendisini sıkıştırdığını söyleyerek, “Zarf için önümü kesmeye çalıştı. Zarftan çıkacak en fazla 1 dolar, 5 lira para. Fakat o uyarılarıma karşı durmadı. Sola çıktım yoluma devam etmek için, o E-5’i yarım şerit kapattı. Önümüzü kesti, çift şeriti kapatarak yan bir şekilde durdu. Arkadan gelen araçlarda duramayarak bize çarptı. 1 dolar alamak için bizi ölüme terk etti” şeklinde konuştu.

Kaza yapan araçların yoldan çekilmesiyle, kilometrelerce uzayan trafik normale dönerken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Düğün arabası şoförünün, Kuzey Güney dizisinde oynadığı öğrenildi.