BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzceden lezzetli örnek proje

Düzce'de bulunan Yirmibeşoğlu Mühendislik firması tarafından çevreye yüzde yüz zararsız bir proje geliştirildi.

Abone ol

Projeyle birlikte tatlı anlayışında yeni bir dönem oluşturmak hedefleniyor.

Düzce'de geliştirilen bir proje sayesinde tatlı anlayışında yeni bir döneme giriliyor. Düzce'de faaliyette bulunan Yirmibeşoğlu Mühendislik firması tarafından üretilen Nutpoint isimli bir cihaz sayesinde hem işsiz gençler iş fırsatı buluyor, hem çevreye zarar verilmiyor, hem de çikolatalı fındık sayesinde değişik bir tat ortaya çıkıyor.

Cihaz hakkında bilgi veren Firma Yetkilisi Selim Yirmibeşoğlu, "Bu makinelerimiz ile market, bakkal, şarküteri, grosmarket, halk pazarı, işlek cadde, otel, cafe, ürün satış mağazaları, tatil köyü, pastane, kantin, sinema, otogar, AVM gibi farklı noktalarda gıda sektöründe ülkemizde üretilen kakaolu fındık ezmesi, bal, pekmez, tahin gibi bir çok ürünü temizlik ve hijyen sektöründe de sıvı deterjan, şampiyon, sıvı sabun gibi ürünlerin dökme olarak anında satışını yapabilirsiniz. İmar edilen makine ve ekipmanlarımız TSE'lidir. Makinelerin patentleri tamamen firmamıza aittir. Ayrıca TÜBİTAK'tan destek almış bir proje ve yeni bir buluştur" dedi.

Makinenin nasıl çalıştığını uygulamalı olarak da gösteren Yirmibeşoğlu, "Cihazın çalışması çok basittir. Kabı da yenildiği için çevreye de hiçbir zararı bulunmuyor" ifadelerini kullandı.