BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53
HABER /  GÜNCEL

Düzce'de okullar tatil mi valilik 9 Ocak kararı

Düzce'de okullar tatil mi 09.01.2017 Pazartesi valilik kararı ne? Düzce'de kar yağışı bastırdı. Düzce'de tatili haberini Düzce Valiliği duyurdu.

Abone ol

DÜZCE'de okullar  tatil mi 09.01.2017 kar tatili haberi Düzce Valiliği duyurdu. Düzce'de kar yağışı bastırdı yarın da etkili olacak.

Düzce'de olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte aralıklarla devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 9 Ocak Pazartesi il genelindeki okulların, yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere tatil edildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, il genelinde kapalı köy yolunun bulunmadığı ve İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin köy yollarında genişletme çalışması yürüteceği ifade edildi. 

ANTALYA İÇİN YOĞUN KAR YAĞIŞI

Antalya'nın doğusunun iç kesimlerinde ve Konya'nın güneyinde görülecek yağışların bugün15:00 dan itibaren, yarın (08.01.2017) akşam saatlerine kadar yoğun kar yağışı (20 cm ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Antalya-Konya kara yolu başta olmak üzere, yoğun kar yağışlarından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KAR KALINLIKLARI

Kentte dün akşam saat 17:00 itibariyle ölçülen kar kalınlıkları ise şöyle belirtildi:

-Çatalca-Subaşı: 110 cm

-Arnavutköy: 60-65cm

-Büyükçekmece, Sultangazi: 55-60cm

-Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Ggaziosmanpaşa 45-50 cm

-Ağva-Teke, Beykoz, Sarıyer, Zekeriyaköy: 40 cm

-Alemdağ, Ömerli, Alibeyköy, Kağıthane, Maslak:30-35 cm

-Uğur Mumcu, Bahçelievler, Küçükçekmece: 25 cm

-Çekmeköy, Ümraniye, Sancaktepe: 20cm

-Ataşehir, Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Şile, Beşiktaş, Bakırköy: 15-18 cm

-Pendik, Kartal, Tuzla: 10 cm



TRAKYA'DA YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Trakya'da dünden bu yana etkili olan kar yağışının cuma gününe kadar sürmesi bekleniyor.      



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminine göre, soğuk hava sisteminin sağanağı kara dönüştürmesi sonrası yaşamı olumsuz etkileyen kar yağışı, bölge genelinde hava sıcaklıklarını eksi değerlere düşürdü. Gündüz ve gece sıfırın altında seyreden sıcaklıkların neden olduğu buzlanmalar sebebiyle ulaşımda aksaklıklar yaşanıyor. Kar yağışının bölge genelinde cuma gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.Trakya genelinde ulaşıma kapanan 152 köy yolunun açılması için çalışmalar sürdürülüyor. İstanbul yönlü trafik ile kentlere bağlı ilçeler arasında ulaşımda bir sıkıntı yaşanmıyor.