BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  GÜNCEL

Düzce'de hava çok kötü meteorolojiden alarm geldi

DÜZCE için meteorolojiden gelen hava durumu alarmında çok kuvvetli yağış uyarısı bulunuyor. Meteoroloji 18 Ocak 2018 perşembe günü için toplam 16 alarm geçti. Düzce'de bu illerin arasında. Düzce'de sel baskınlarına sebep olabilecek yoğunlukta kuvvetli yağış beklendiğinden vatandaşların dikkatli olması isteniyor.

Abone ol

Meteorolojiden arka arkaya 16 alarm geldi ve Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Muş, Bingöl, Elazığ, Urfa, Malatya, Gaziantep, Kilis, Antalya, Adıyaman, Osmaniye, Maraş illeri uyarıldı. 7 ilde kuvvetli kar yağışı beklenirken diğer illerde çok kuvvetli yağmur görülecek. Şiddetli yağış beklenen iller Urfa, Malatya, Gaziantep, Kilis, Antalya, Adıyaman, Osmaniye, Maraş olarak duyuruldu.

DÜZCE HAVA DURUMU : Bugün kuvvetli yağış beklenen 9 ilden biri de Düzce oldu.Meteorolojinin Düzce hava durumu alarmı şu şekilde geçti: 'Bugün Düzce çevrelerinde görülecek yağışların Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) olarak meydana geleceği tahmin edildiğinden, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Düzce hava durumu tahminini alarmla duyuran meteoroloji 5 günlük raporu da yayınladı. İşte Düzce hava durumu tahmini;