BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,56
ALTIN 2.475,50
HABER /  GÜNCEL

Düzce'de feci yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

DÜZCE’nin Yığılca İlçesine bağlı Hoşafoğlu köyünde bir evde yangın çıktı, 3 çocuk hayatını kaybetti. Yangının neden çıktığı bilinmiyor.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Yığılca ilçesine bağlı Hoşafoğlu köyünde 3 çocuğu ile yaşayan Muhammet Korkmaz'a ait evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çocuklarını kurtarmak isterken yaralanan, ancak başarılı olamayan baba Korkmaz, kendisini mutfak camından atarak kurtardı.

3 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sonrasında eve giren 112 Acil Servis ekipleri, Medine (12), Emirhan (10) ve Umut (8) Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

5 YIL ÖNCE EŞİNDEN AYRILMIŞ
Çocukların cenazeleri otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, Muhammet Korkmaz'ın yaklaşık 5 yıl önce eşinden ayrıldığı ve çocukları ile yaşadığı öğrenildi.

ÖLEN 3 KARDEŞ, REHABİLİTASYON MERKEZİNDE EĞİTİM GÖRÜYORDU
Hayatını kaybeden 3 kardeşin zihinsel engelli olduğu ve öğrenme güçlüğü çektikleri için Özel Güneş Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gördükleri öğrenildi.

Yangın sonrası bölgeye gelen Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AFAD ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI
Vali Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada, "Geçmiş olsun hepimizin başı sağ olsun. Saat 05.00 sıralarında çıkan yangınla 3 çocuğumuz 8-10-12 yaşlarında hayatlarını kaybetti. Baba pencereden atlamak sureti ile kendisini kurtardı ve yaralı. Çok acı bir olay. Başımız sağ olsun. Devletimiz ailenin yanında, maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacağız. Allah bu acıları tekrar yaşatmasın" dedi.

Düzce'de çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybettiDüzce'de çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybettiDüzce'de çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybettiDüzce'de çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybettiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN