BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,14
ALTIN 2.327,41
HABER /  GÜNCEL

Düzce hava durumu yeni meteoroloji tahmini

Düzce hava durumu son meteoroloji tahminleri korkuttu. Düzce'de bugün gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Düzce hava durumu hissedilen sıcaklık değeri ise 8 derece. Düzce'de sağanak yağış etkisini kaybetse de yarın da yer yer görülecek.

Abone ol

Düzce hava durumu son tahminler korkuttu. Düzce'de bugün gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Hava durumu ise 10 derece olacak. Şiddetli yağışlar yer yer etkisini arttırsa da yarın öğleden sonra iyice azalacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Orta ve Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda hafif kar şeklinde olması tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile yarın (Perşembe) Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.