BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28

Duygularımızı ifade etmekte zorlanabiliriz

Görev ve sorumluluklarla ilgili oldukça kararlı ve hırslı olabilir, önemli işlerle ilgilenebiliriz. Devlete ait konular, hukuksal işler gündeme gelebilir.

Bugün 22 Mart Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Oğlak burcundaki Ay güne ciddi ve kararlı enerjiler veriyor. Geceleğimizle ilgili konular, kariyer ve sorumluluklar ön planda olabilir. Duygularımızı ifade etmekte zorlanabilir, daha karamsar ve melankolik hissedebiliriz.

Sabah saatlerinde Ay Plüton ile birleşecek ve Terazi burcundaki Jüpiter ile dik açı yapacak. Görev ve sorumluluklarla ilgili oldukça kararlı ve hırslı olabilir, önemli işlerle ilgilenebiliriz.

Devlete ait konular, hukuksal işler gündeme gelebilir. Otorite pozisyonları ve yetkili kişilerle görüşebilir, önemli danışmanlıklar alabiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak. Beklenmedik ani durumlar günlük planları değiştirebilir. Ruhsal olarak gergin ve huzursuz olabileceğimiz bu saatlerde sabırsız ve dürtüsel eylemlerden de uzak durmalıyız.

Oğlak burcundaki Ay 16:20’den itibaren boşlukta ilerleyecek. Günün geri kalan bölümünde yeni girişimler, önemli görüşmeler ve kararlardan uzak durmakta fayda var. Akışta kalıp kendimize özel zamanlar ayırabiliriz.