BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  DÜNYA

Düşünce gücüyle öldürecekti (video)

Hindistan'da düşünce gücüyle birini öldürebildiğini öne süren Surender Sharma, canlı yayında rezil oldu.

Abone ol

Sharma'nın yeteneğine inanmayan Hindistan rasyonel düşünce derneği Başkanı Sanal Edamaruku, Sharma'ya "O halde beni canlı yayında öldür" diye Sharma'ya meydan okudu. Sharma ilk başta isteksizdi, ama daha sonra kabul etti.

Milyonlarca kişiyi ekran başına toplayan olayda, Sharma ilahiler söylemeye başladı ve sonra Edamaruku'nun başına su serpti. Daha sonra saçlarını karıştırıp Edamaruku'ya doğru bir bıçak savurdu. Ancak birkaç saat geçtikten sonra Edamaruku ölmüyor ve Sharma ile dalga geçiyordu.

55 yaşındaki Edamaruku şovun ardından "Artık bitti, tamamen yok oldu"derken, Sharma, Edamaruku'yu tanrılara kendisini koruması için dua etmekle suçladı.

Yalanının ortaya çıkmasını hazmedemeyen Sharma, Edamaruku bir kadınla birlikte olduktan, külle ovulup, alkollü içki içtikten sonra gece dışarıda tekrar denedikten sonra öldürebileceğini savundu.

Edamaruku, bu kez Sharma'ya tekrar denemesi için izin verdi. Sharma yine öldürmeyi başaramadı ve şov tamamen sona erdi.

Hayatını şarlatanların gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışarak geçirdiğini söyleyen Edamaruku, "İnsanların kendi kararlarını vermelerini istiyorum. Rehberleri cehalet değil, bilgi olmalı" diye konuştu.

İŞTE  O ANLAR