BIST 9.643
DOLAR 32,50
EURO 34,63
ALTIN 2.480,36
HABER /  DÜNYA

Düşük yapan kadının korkunç planı!

26 yaşındaki kadın üç kez düşük yaptıktan sonra görümcesinin ve arkadaşının hamile olduğunu öğrenince, iki kadının düşük yapmasına neden olacak korkunç bir plan hazırladı.

Abone ol

Bebeklerinin ölümü ve yakınındaki iki kadının bebeğinin yaşaması karşısında depresyona giren 26 yaşındaki Angela Maier, iki annenin de içeceklerine ilaç karıştırıp onların da düşük yapmalarına neden oldu.

Genç kadın, iki kadının bebeğinin kaybetmesine sebep olduğunu itiraf etti.

Klagenfurt şehrinde çıkarıldığı mahkemede Maier, "Benim bebeğim ölmüşken onların bebeklerini büyütmesine dayanamazdım. Benim bebeğim de onunkiler gibi olmalıydı ama benim bebeğim ölürken onlarınki yaşadı" dedi.

Mahkemede dinlenen Maier'in arkadaşı, birlikte bebek kıyafetleri almaya çıktıklarını ve planlar yaptıklarını anlattı ve "Ondan bir bardak su istedim. O da hamileler için özel bir içeceği olduğunu ve kendisinin artık hamile olmadığı için bu içeceğe ihtiyacı kalmadığını söyledi. Bu içeceği içtikten kısa süre sonra bebeğimi kaybettim" diye konuştu. Maier'in iki ay sonra görümcesinin hamile olduğunu öğrendiğinde ona da aynı şeyi yaptığı ortaya çıktı.

Mahkeme kadını psikolojik sorunları olduğunu belirtip, 18 ay hapis cezasına çarptırdı.