BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,06
HABER /  MEDYA

Durul Bazan kimdir Ege'nin Hamsisi'nin yıldızı Masal Çiçeği'ne katıldı

Son olarak Ege'nin Hamsisi dizisinde 'Almancı Nuri' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Durul Bazan, Kanal D'nin Masal Çiçeği dizisi ile anlaştı. Peki Durul Bazan kimdir nereli ve kaç yaşında? Durul Bazan Masal Çiçeği'nde kimi canlandırcak? İşte ünlü isme dair merak edilenler...

Abone ol

Yeni sezonda 'Bir Litre Gözyaşı', 'Masal Çiçeği' ve 'İkizler Memo-Can' gibi başarılı projeleri ekrana taşıyan Kanal D'nin şubat ayında seyirciyle buluşturmaya hazırlandığı yeni dizisi Masal Çiçeği için da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Mesut Akusta, Yeşim Ceren Bozoğlu, Gözde Çığacı, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu ve Yeşim Gül gibi ünlü isimleri bulunduran diziye son olarak Ege'nin Hamsisi dizisinin yıldızı Durul Bazan da katıldı. 

Ege'nin Hamsisi'nde 'Almancı Nuri' karakterine hayat veren Bazan,  Alanya'da çekilecek olan dizide "Yakup" karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

DURUL BAZAN KİMDİR? Durul Bazan, 1972’de İstanbul’da doğdu. tiyatro ve sinema oyuncusu olan Durul Bazan, 2000 yılında Çarli İş Başında isimli dizide Tarkan rolüyle televizyona adım atmış ve 2001 yılında Aşkım Aşkım isimli dizide Necati karakterini canlandırarak ünlenmiştir. Durul Bazan, 2002 yılında Papatya ile Karabiber isimli sinema filminde Ömer karakterini canlandırmıştır.

Kanal D'nin yeni dizisine Ege'nin Hamsisi'nden efsane isim katıldı! Kanal D'nin yeni dizisine Ege'nin Hamsisi'nden efsane isim katıldı! Kanal D'nin yeni dizisine Ege'nin Hamsisi'nden efsane isim katıldı! HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

2002 yılında Martılar Açken isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Durul Bazan, 2002 yılı içerisinde Lahmacun ve Pizza isimli tv dizisinde Şemistan karakterini canlandırmıştır. Yine 2002 yılında Yıldızların Altında isimli dizide Hayati karakterini canlandırmıştır. Durul Bazan, 2003 yılında Hayat Bilgisi isimli dizide Ramadan karakteri ile diziye katılmıştır. 2003 yılında Yuvam Yıkılmasın isimli dizide Alpaslan rolünü oynadıktan sonra 2004 yılında Canım Benim adlı dizide Ali karakterini canlandırmıştır.

Durul Bazan, 2005 yılında Türk yapımı Tombala filminde Şakir karakterini canlandırmıştır. Bu film kariyerindeki ikinci sinema filmi olma özelliğini taşımaktadır. Durul Bazan, 2005 yılı içerisinde Sensiz Olmuyor dizisinde Mino, 2006 yılında, Türk yapımı Maskeli Beşler: Irak filminde Davi, Emret Komutanım: Şah Mat filminde Yusuf, 2007 yılında Son Ders: Aşk ve Üniversite filminde Cem rolünü oynamıştır. Durul Bazan, 2009 yılında Türkler Çıldırmış Olmalı filminde Korsan Ercüment karakterini canlandırmıştır. Bunun dışında birkaç sinema filminde daha rol alan Durul Bazan, 2011 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan Avrupa Avrupa isimli dizide Tekin karakterini canlandırmıştır. Durul Bazan, 2014 yazında Fox TV’de başlayan Kocamın Ailesi dizisinde Cüneyt (Cücü) karakterini canlandırmaktadır.