BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89
HABER /  GÜNCEL

Duran Kalkan'dan referandum çağrısı! Karşı durun

Terör örgütü PKK'nın yönetiminde yer alan Duran Kalkan, referandum için çağrı yaptı. Kalkan Türkiye'de her kesimin başkanlık sistemine karşı durmaları gerektiğini ve hayır demeleri gerektiğini söyledi.

Abone ol

Terör örgütünün liderleri de var güçleriyle hayır cephesi için çalışacaklarını duyurdu, "Kürdistan'ın özgürlüğü için" şart dedi.

HDP ve PKK Referandumda hayır çıkması için çalışmalarına başladı. PKK'nın yöneticilerinden Duran Kalkan referandum için çağrı yaptı.

"BAHÇELİ-ERDOĞAN ANLAŞTI, BİZİ BİTİRECEKLER"

Terör örgütü PKK'nın yönetiminde yer alan Duran Kalkan, başkanlık sistemi üzerine yaptığı bir konuşmada MHP lideri Bahçeli ve Erdoğan'ın PKK'yı yok etme konusunda anlaştığını, bu yüzden de Bahçeli'nin referandum sürecinde Erdoğan'a destek verdiğini belirtti.

PKK: KÜRDİSTAN'IN GELECEĞİ İÇİN HAYIR DEYİN

Duran Kalkan konuşmasının devamında, Erdoğan'ın, Bahçeli'yle anlaşarak PKK'nın üzerine gideceğini ve bu yüzden de Türkiye'de her kesimin "Kürdistan'ın geleceği için" başkanlık sistemine karşı durmaları gerektiğini, hayır demeleri gerektiğini duyurdu.

"ERDOĞAN TEK ADAM OLMAK İSTİYOR"

Duran Kalkan ayrıca başkanlığın Erdoğan'a tek adamlığın yolunu açacağını ve anti demokratik bir düzenin kurulacağını da sözlerine ekledi.