BIST 9.609
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.481,15

Dünyayı sarsan komplo teorileri

Dünyayı sarsan komplo teorileri

Atatürk'ü kim öldürdü?mustafa kemal atatürk, masonlar tarafından öldürüldü. masonlar, localarını kapatıp faaliyetlerine son verdiği için atatürk’e düşmandılar ve kendilerinden olan doktorlar vasıtasıyla yavaş yavaş zehir verip ölümüne sebep oldular.getirtilen mason doktor , atatürk’ü...

Dünyayı sarsan komplo teorileri

Atatürk'ü kim öldürdü?

Mustafa Kemal Atatürk, Masonlar tarafından öldürüldü. Masonlar, localarını kapatıp faaliyetlerine son verdiği için Atatürk’e düşmandılar ve kendilerinden olan doktorlar vasıtasıyla yavaş yavaş zehir verip ölümüne sebep oldular.Getirtilen Mason doktor , Atatürk’ü zehirledi.

Dünyayı sarsan komplo teorileri

AIDS VİRÜSÜ

AIDS virüsü, 1974 yılında genetik mühendisler tarafından yaratıldı. Afrika'da başarılı bir deneyde katil vir virüsle yaratıldığına inanılan AIDS'in CIA ve KGB tarafından dünyanın nüfusunu azaltmak için yapıldığına inanılıyor.

Dünyayı sarsan komplo teorileri

ELVIS PRESLEY ÖLMEDİ

1977 yılında hayatını kaybeden Elvis Presley'in birçok hayranı onun ölümünün uydurma bir haberden ibaret olduğuna inanıyor. Presley'in hayranları, O'nun gerçek ölümünün 1990'lı yılların ortasında olduğuna inancını taşıyor .

Dünyayı sarsan komplo teorileri

DIANA'YI MI6 ÖLDÜRDÜ

Şüphesiz Prenses Diana'nın ölümü de, komplo teorilerinin vazgeçilmezlerinden. Lady Di'nin, Dodi El Fayet'le ilişkisinin İngiltere'deki kraliyet ailesine tehdit oluşturduğu savından yola çıkan sevenleri onun İngiliz gizli servisi MI6 tarafından öldürüldüğüne inanıyor.