BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,17

Dünyanın en korkunç yerleri

Dünyanın en korkunç yerleri

Paris yeraltı mezarlığı700'lü yıllarda paris'te meydana gelen veba gibi salgın hastalıklardan ölenler kilisenin kararıyla, kireç ocaklarında yakıldı. bu maksatla yerin altına yapılmış odalarda binlerce insan kireçlenerek ortadan kaybedildi.

Dünyanın en korkunç yerleri

Yöre sakinleri bunun anne babası tarafından 1645’te burada terk edilen Annie isimli bir kızın hayaleti olduğuna inanıyorlar.

Dünyanın en korkunç yerleri

Edinburgh Kalesi

İskoçyanın en büyük turist cazibe merkezlerinden bu kalede çok fazla hayalet olduğu söyleniyor. Bunlardan en ünlüsü kaleye saldırı düzenlediği anda ortaya çıkan hayalet davulcudur.

Dünyanın en korkunç yerleri

Doğu Eyalet Islahevi

Pennsylvania eyaletinin Philadelphia kentinde bulunan bu bina mahsupların kendilerini ve dindarlıklarını sorgulamaları için yapılmıştı. Ancak çoğu mahkum tam tersine akli dengesini kaybetti. Bu fasilite kapatıldıktan sonra içerisinden garip sesler duyulduğu da söylentiler arasında.

Dünyanın en korkunç yerleri

Coronado Oteli

San Diego, Coronado'da bulunuyor. 1982 yılında genç bir kadın California Körfezi'nde bulunan bu lüks otele kocasını beklemek üzere kaydını yaptırmış. Kocası otele hiç gelmemiş ve birkaç gün sonra da kadın merdivenlerde ölü olarak bulunmuş. O günden beri otelin çalışanları ve konukları siyah giysili ve soluk bir kadın silüetine rastladıklarını söylüyorlar.