BIST 9.709
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,09

Dünyanın en garip haberleri

Dünyanın en garip haberleri

Türkiye dışında meydana gelen ve gözden kaçmaması gereken kimi ilginç, kimi sarsıcı, kimisi umut veren, kimisi hayretler içinde bırakan 10 haber..

Dünyanın en garip haberleri

Oyuncak bebek kurtarma operasyonu

İngiltere'de iki Britanyalı polis acil kurtarma operasyonuyla bir otomobilde kitli kaldığı sanılan bebeği kurtardı. Ancak West Midlands'a bağlı polisler hastane otoparkında kurtardıkları bebeğin oyuncak olduğunu operasyon bittikten sonra fark etti.

Dünyanın en garip haberleri

Kano yiyen ayı

Alaska, Berg Bay'da bir ayı kano yedi. Mary Maley'ye ait kanayou yiyen siyah ayı şaşkınlık yarattı. Genç kadın kayağını kurtarmak için ayıya biber gazı sıktı ancak işe yaramadı.

Dünyanın en garip haberleri

Call of Duty'den eşek şakası!

Twitter bazen can sıkıcı olabiliyor. Call of Duty'nin Twitter hesabında 2 milyon 800 bin takipçiye giden bir tweet'te Singapur'da meydana gelen "çakma" bir terörist saldırıyla ilgili haber verildi. Onaylı bir hesaptan böyle bir haber alan kullanıcılar şaşkına döndü. Sonra ikinci bir tweet atılarak. Singapurlu yetkililer acil durum ilan etti denildi. Tweet'lerde olaylardan görüntülere de yer verildi. Sonunda bütün bu tweet'lerin ve görüntülerin 6 Kasım 2065'te Call of Duty oyununda geçtiği anlaşıldı. Birçok kullanıcı bu tweet'lere olumsuz tepki gösterdi.

Dünyanın en garip haberleri

İngiltere'de kaybolan bahçe!

İngiltere'de bir gece önce var olan bahçe sabahleyin yok oldu. Sebebi ise oluşan obruktu.
Bir anda oluşan çukurla birlikte bahçe çöktü. Olayın ardından etraftaki onlarca evde elektrik ve su kesintisi yaşandı. Bazı evler boşaltıldı.