BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,36
HABER /  DÜNYA

Dünyaca ünlü top modelden Türkçe mesaj

Son dönemlerde dünyanın en çok konuşulan modelleri arasına giren Miranda Kerr’den Dosso Dossi Fashion Show için özel bir Türkçe mesaj geldi....

Abone ol

Son dönemlerde dünyanın en çok konuşulan modelleri arasına giren Miranda Kerr’den Dosso Dossi Fashion Show için özel bir Türkçe mesaj geldi.
Haziran ayında Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkması beklenirken, Gezi Parkı olayları üzerine Amerikan diplomatların uyarısıyla Türkiye’ye gelemeyeceğini attığı üzüntü dolu bir twitter mesajı ile bildiren Miranda Kerr’den yeni bir mesaj daha geldi. Resmi facebook ve twitter hesaplarından birer mesaj yayınlayan dünyaca ünlü top model, Ocak ayında Antalya’da 17’ncisi düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show için bu kez geleceğini duyurdu.

MERHABA TÜRKİYE
"Merhaba Türkiye. 9 Ocak’ta Dosso Dossi Fashion Show’da görüşmek üzere. Love you all" diyen Miranda Kerr, Dosso Dossi Fashion Show’da 9 Ocak 2014’te baş manken olarak podyuma çıkacak.

70 BİN ÇİÇEK
Antalya Expo Center’da düzenlenecek şov kapsamında Miranda Kerr için çok özel bir podyum hazırlandığı, Dosso Dossi Fashion Show’un bu organizasyondaki podyum ve çevresinin 70 bin çiçekle süsleneceği, klasik podyum yerine içinde fıskiyelerin bulunacağı sahnede 3 kıyafet sergileyecek olan ünlü top modele, Türk ve yabancı onlarca mankenin eşlik edeceği kaydedildi.

TARKAN’I İZLEYECEK
Dünyaca ünlü top model Kerr’in, defile sonrası 9 Ocak akşamı Antalya Expo Center’da düzenlenecek Tarkan konserine katılacağı bildirildi.
(İHA)