BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.434,24
HABER /  GÜNCEL

Dünyaca ünlü oyun dizi oluyor

Grand Theft Auto hakkında yeni gelen bilgiler hayranlarını çok sevindirecek gibi görünüyor.

Abone ol

1990’lı yıllarda teeden görünümlü bir çete oyunu olarak hayatımıza giren ve o günden itibaren oyunculara kendini sevdiren seri GTA Vice City ile dünyanın en popüler serileri arasına girmeyi başarmıştı.

Grand Theft Auto hakkında yeni gelen bilgiler hayranlarını çok sevindirecek gibi görünüyor. BBC tarafından yapılan açıklamaya göre oyun bir TV dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kanunsuz karakterlerin bir araya gelerek soygunlar, çete savaşları ve sık sık gerçekleştirilen araba soygunları ve kovalamacaları ile hayatta kalma çabasını anlatan serinin son oyunu olan GTA V, ilk 24 saatinde 750 milyon dolarlık satış yapmayı başarmıştı. Yapımı yaklaşık 5 yıl süren Grand Theft Auto V’in toplam maliyeti ise 250 milyon dolar civarındaydı.

Uyuşturucu, şiddet ve suç işleyerek para kazanmayı yaşam biçimi haline getirmiş karakterlere odaklanan Grand Theft Auto’nun dizi uyarlaması şimdiden soru işaretleri uyandırıyor. Çok sayıda ülkede yasağın en yaygın kullanıldığı TV’lerde GTA’nın hangi engeller ile karşılaşabileceği şimdiden konuşulmaya başlandı.