BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  RAMAZAN

Dünyaca ünlü hafızlardan Kur’an ziyafeti

Ramazan ayı boyunca Başakşehir’de Sular Vadisi, Kayaşehir ve Bahçeşehir bölgelerinde birbirinden farklı etkinlikler düzenleniyor

Abone ol

Başakşehir’de Sular Vadisi, Kayaşehir ve Bahçeşehir bölgelerine kurulan alanlarda her gece birbirinden farklı Ramazan etkinlikleri ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Ramazan’ın manevi ikliminin dünyanın dört bir yanından gelen ünlü hafızların sesinden Kur’an-ı Kerim Tilavetleriyle çoğaldığı Kayaşehir etkinlik alanı, erken saatlerden itibaren dolmaya başladı.

Gece de Mısır’dan Mahmut Ali Hasan, Ürdün’den Şeyh Cafer Yusuf, Irak’tan Ömer Nassrat ve Türkiye’den İshak Danış, Kayaşehirlilere bayram tadından bir gece yaşattı.

Dünyaca ünlü dört hafız, Ramazan boyunca etkinlik alanlarında sahne alarak kelamların en güzeli Kur’an-ı Kerim okuyacaklar.

ŞİİR VE NAATLARLA PEYGAMBER AŞKI

Peygamber aşkı ve özleminin, naat ile şiirlerle anlatıldığı gecede güçlü yorumuyla Dursun Ali Erzincanlı Kayaşehirlilere duygu dolu bir Ramazan akşamı yaşattı. Bölge sakinlerinin tüm alanı doldurduğu gecede Erzincanlı, birbirinden güzel şiirler okudu. ‘40 yaşındasın, Adın Geçer’ şiirleri ilgiyle dinlenen yorumcu, büyük alkış topladı.