BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,15
ALTIN 2.325,29
HABER /  GÜNCEL

Dünya Yıldızlarının Lisanslı 3D Figürleri Duplimo İle Türkiye’de!

Duplimo, Almanya menşeili Staramba GMBH işbirliğinde, Avrupa’nın önde gelen futbol kulüplerinin ve sanatçılarının lisanslı 3D figürlerini Türkiye’de hayranlarına sunuyor.

Abone ol

Yaptığı lisans anlaşmalarıyla sektörün en önemli şirketlerinden biri olan Alman Staramba GMBH firmasının Türkiye'de exclusive satış ve üretim haklarına sahip olan Duplimo, Bayern Munich, Arsenal, Chelsea, Atl. Madrid, Juventus, PSG vb. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde oynayan futbolcuların 3D figürlerini Türkiye’ye getiriyor. Ayrıca Elvis Presley, Linkin Park, Slash, Aleo Black gibi sanatçı ve müzik gruplarının yanı sıra NFL, WWE gibi büyük organizasyonlardaki sporcuların da 3 boyutlu biblolarını Türkiye’deki hayranlarına sunuyor.

Duplimo lisanslı ürünlerin hazırlanması aşamasında uluslararası standartları ülkemize taşıyor. Lisanslı 3D figürler hazırlanırken sporcuların ve sanatçıların öncelikle 360° taramaları, Alman teknolojisi 3D Instagraph ile yapılıyor, hazırlanan dijital görseller uzman sanat tasarımı ekipleri tarafından en küçük detaylarda, mükemmel sonuç elde edilene kadar işleniyor ve son teknoloji 3D yazıcılarla nihai figürlere dönüştürülüyor. Böylelikle ünlülerin bire bir 3 boyutlu figürleri çeşitli ölçülerde, tüm gerçekçiliği ile hayranlarına ulaşıyor.

Gelişmekte olan 3D yazıcı teknolojisinin bu yeni, keyifli uygulama alanı kişileri, hayranı oldukları ünlülere hiç olmadığı kadar yakın hale getiriyor. Genişlemekte olan lisanslı ürün portföyü sayesinde Duplimo, takipçilerine koleksiyon imkanı da sunuyor. Sevdiğiniz ünlüler evlerinizin en özel köşesinde, ofis masalarınızda kısacası her yerde sizinle birlikte olabiliyor. Ayrıca özel günlerde sevdiklerinize eğlenceli, ilginç ve dikkat çekici bir hediye alternatifi oluşturuyor.