BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
HABER /  GÜNCEL

Dünya Reza'ya güzel!

17 Aralık sürecinde gözaltına alınan ve cezaevine konulan Reza Zarrab'ın adı bu kez de dayak olayına karıştı.

Abone ol
Reza Zarrab'ın korumaları Bodrum'da üniversite öğrencilerini dövdüğü iddia edildi. Zarrab, olayla ilgili ifade verirken, taraflar karşılıklı olarak şikayetçi olmadı. Gençler olay sonrası ilçeden ayrılırken, tatiline devam eden Zarrab 60 YEARS isimli yatı ile Gokova'daki Şeytanderesi koyunda denize girdi, adada dalış yaptı.

Bodrum'da Karaada'nın Poyraz Koyu'na tekne ile günlük tura giden İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri 20 yaşındaki B.B. ile aynı yaştaki Y.C., iddiaya göre, aynı koyda karşılaştıkları Reza Zarrab'ın yatını görünce 'Bu yatı hangi parayla aldın?' ve 'Hırsız var' diye bağırdı.

İLÇE MERKEZİNDE DÖVDÜLER

İddialara göre denizde yaşanan bu olayın ardından Bodrum Belediye meydanında gezen B.B. ile Y.C. adlı gençler Zarrab'ın korumaları tarafından saldırıya uğradı. Sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciler tedavinin ardından taburcu edildi.

reza-zarrab-dayak.jpg
 
"GÜCÜME GİTTİ, İTİŞME OLDU"
 
Reza Zarrab, üniversiteli gençlerin dövülmesiyle ilgili yaklaşık 3 saat ilçe emniyetinde ifade verdi.
Zarrab'ın ifadesinde, "Tatil için gözden uzak bir koya gittik ancak yanımıza gelen teknedeki gençler bizi tanıyınca yüzerken, laf atmaya başladılar. Eşimin ve çocuğumun, sanatçı arkadaşlarımın yanında gençlerin sürekli 'Hırsız var' diye bağırmaları gücüme gitti. Karaya çıkışta onları uyarmak istedim, itişme oldu. Üzgünüm ve şikayetçi değilim. Bunlara gerek yoktu. Zaten gergin günler yaşıyoruz" dediği öğrenildi. Bu arada tedavilerinin ardından taburcu edilen B.B. ve Y.C. ile 4 arkadaşının da aralarında bulunduğu 6 üniversiteli ilçeden ayrıldı.

TATİLE DEVAM 
 
Bu arada olay sonrası lüks yatına dönen Reza Zarrab, yaklaşık bir saat boyunca ada çevresinde tüplü dalış yaptı.
 
Reza Zarrab, tutuklandıktan sonra ilk kez tatilde görüntülendi. Eşi Ebru Gündeş’in de yatta kısa bir süre güneşlenip denize girdiği ardından kamarasına geçtiği görüldü. Reza Zarrab’ın yatı, akşam saatlerinde bağlı bulunduğu Bodrum Limanı’na geri döndü.