BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.440,72
HABER /  DÜNYA

Dünya bu Filistinli kızı konuşuyor

Filistinli genç kız İsrail askerlerinin önüne bir cesaret abidesi gibi dikildi.. Genç kız Filistinli çocukları ve gençleri korumak için kendisini siper etti adeta ölüme meydan okudu..

Abone ol

 Filistinli genç kız İsrail askerlerinin önüne bir cesaret abidesi gibi dikildi.. Adı bilinmiyor. Kaç yaşında olduğu da. Sadece İsrail'e ve dünyaya meydan okuyan o görüntüsü var.. Eliyle diliyle bazen tüm bedeniyle İsrail askerinin önünde adeta bir abide gibi duruyor..

Genç kız Filistinli çocukları ve gençleri korumak için kendisini İsrail askerlerinin önüne atıyor ve adeta hem ölüme, hem de eli kanlı bir ülkeye meydan okuyor..

Kore televizyonu tarafından çekilen görüntüler Filistinli genç kızın cesaretini gözler önüne seriyor

Gösteri yapan çocukları korumak için İsrailli askerlerin otomatik silahların namlusunu eliyle tutup karşı koyuyor..

Genç kız çocuklara müdahale edecek askerlerin önünde canlı kalkan oluyor.. Göstericileri nişan alan askerlerin önüne atlayan genç kız çocukların hayatı için kendi hayatını hiçe sayıyor..

Sonunda askerleri göstericilere yaklaştırmadı ve duruşuyla cesaret timsali olarak tarihe geçti.. Dünya, halkı için kendini canlı kalkan yapan, bir tek Filistinli gencin kanı dökülmesin diye İsrail askerinin uzattığı namluyu eliyle tutan bu genç kızı konuşuyor..

Görüntüler önceki gün Kore televizyonunda, dün akşam ise Kanal 7 ekranlarına taşındı. İzleyenler adını bilmedikleri bu genç kızın cesaretine ve dünyaya meydan okuyan görüntüsüne adeta hayran kaldı.. Bir anda tüm internet sitelerine düşen görüntü, kısa sürede rekor sayıda izlendi..