BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95
HABER /  GÜNCEL

Dündardan Baykala şiirli mesaj

Uğur Dündar'ın 'Deniz Baykal geçidi' sürüyor. Dündar bu kez Deniz Baykal'a kendi sesiyle kendi okuduğu bir şiirle mesaj gönderdi.

Abone ol

GAZETECİLER.COM

Star Haber'de Uğur Dündar'ın 'Deniz Baykal geçidi' sürüyor. Dündar bu kez Deniz Baykal'a kendi sesiyle kendi okuduğu bir şiirle mesaj gönderdi.

Medyanın ve ülkenin bomba gibi düşen Deniz Baykal'ın istifa kararının yankıları sürüyor. Star TV Ana Haber Bülteni Anchorman'i Uğur Dündar konuya özel olarak ilgi gösteriyor. Dün bir dostunu uğurlar gibi bülteni sunan Dündar bugün ise eski CHP liderine adeta geri dön mesajı gönderdi.

Baykal'ın kendi sesinden okuduğu bir şiiri dramatik etkisi zayı bir klibe dönüştüren Star Haber, bülteni rakipleri gibi CHP depremine ayırdı. M. Ali  Birand'ın Baykal'dan özel demeç kopartmayı başardığı gecenin diğer bir ilginç Baykal haberini de Star Haber yapmış oldu. Uğur Dündar, Bülent Ecevit'in çevirisini yaptığı bir şiiri okuyan Baykal'a kendi sesiyle mesaj gönderdi. Haber defalarca bülten içinde flaş haber olarak "Baykal'ın kendi sesinden okuduğu şiir" olarak geçti.

Bülent Ecevit'in çevirisini yaptığı Rudyard Kipling'in ünlü şiirinin sözleri de manidar: Herkesin bırakıp gittiği noktada / sen dayanabilirsen tek / adam oldun demektir.