BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.498,20
HABER /  GÜNCEL

Dün gece Erdoğan Gökçek'i Beştepe'ye çağırdı!

ANKARA kulislerinde istifa edeceği ileri sürülen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'ye çağrıldı. Erdoğan ile Gökçek arasındaki görüşmeden sonra açıklama yapılmaması merakları daha da artırdı.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Akşam saatlerinde Beştepe'ye davet edilen Gökçek yaklaşık 3 saat boyunca Beştepe'de kaldı.

Görüşmeden sonra Beştepe'den herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu da merakları daha fazla artırdı. CNN TÜRK'teki Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına katılan gazeteci Abdülkadir Selvi, "bu görüşmeden sonra Gökçek'in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum" dedi.

ERDOĞAN BUGÜN NE DEDİ? : Erdoğan bugün İran dönüşü uçakta ise şunları söylemişti;

-"Bir makama getirilirken iyi de makamı boşaltmasının istenmesi niye yadırganıyor. Nitekim, bir çok arkadaşımız daha önce bir çok görevlerini bırakmışlar, sonra başka görevler almışlardır. Ama dava olarak görmez de, hasbi değil hesabi davranırsan; ‘Benim şanım var şerefim var’ dersen, kusura bakma ama, partinin şerefi herkesin şerefinin şanının çok daha önündedir."

Melih Gökçek istifa ediyor mu? Son dakika twitleri

Son dakika... Erdoğan'dan bomba istifa açıklaması