BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
HABER /  MEDYA

Dumanlı 'HDP bölünmemeli' derken yakalandı

Ekrem Dumanlı'nın 'düş yakasından insanların artık' dediği kişinin Hüseyin Gülerce değil Latif Erdoğan olduğu iddia edildi.

Abone ol

Hüseyin Gülerce, Latif Erdoğan'ı muhbirlikle suçlayan Dumanlı'ya tepki gösterdi.  Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce, Ekrem Dumanlı'nın iktidar partisine karşı Demirtaş ve HDP'ye yönelik çağrılarını gündeme getirdi.

Dumanlı'nın kendisine o hakaretleri yapamayacağını yazan Gülerce Twitter hesabından açıklama yaparak Dumanlı'nın "HDP bölünmemeli" sözlerini hatırlattı.

MUHBİRLİK TARTIŞMASI

Dumanlı, "Muhbir olmak, hayatının hitamında ispiyoncu damgası yemek zor bir durum olsa gerek" diye yazmıştı. O kişinin bir dönem Gülen'in sağ kolu olan ve cemaatle yollarını ayıran Latif Erdoğan olduğu öğrenildi.

"DUMANLI ASIL 'HDP BÖLÜNMEMELİ' DERKEN YAKALANDI"

screen-shot-2015-08-10-at-3.21.14-pm.png

DUMANLI'DAN AĞIR İTHAMLAR

Ekrem Dumanlı'nın hükümete çok ağır ithamlarda bulunduğu bugünkü yazısı tartışılıyor. "IŞİD belası ile başlayıp PKK eylemleriyle hunhar bir seyirde takip eden tedhiş olayları ile önümüzdeki seçim için bir siyaset mühendisliği mi yapılıyor?" diye soran Dumanlı, iktidar uğruna ülkenin ateşe atıldığını iddia etti.

"İktidarın eski derin metotlara boyun eğdiğine dair kuşkular artıyor" diye yazan Dumanlı, şehit ailelerinin çözüm sürecini eleştiren açıklamalarını köşesine taşıdı. Dumanlı, yazısında '"Seçim sonrası çözüm söylemlerinin tersine çevrilmesi, masanın iktidar sahipleri tarafından devrilmesi vs. bu imajın oluşmasına neden oldu. Seçimde ortaya çıkan milli iradenin yok sayılıp koalisyon ihtimalinin Saray merkezli çalışmalarla baştan sabote edilmesi de işin cabası." ifadelerine yer verdi.